Дитячі зачіски на середні волосся покроково з фото і відео

Структура дитячого волосся ніжна і тендітна, тому до вибору зачіски для маленької принцеси слід підходити уважно і обережно. Залишивши волосся середньої довжини розпущеним на весь день, мама ризикує до вечора зіткнутися з проблемою поплутаних пасм, які доведеться довго розплутувати і розчісувати. Сучасні стилісти пропонують багатий вибір усіляких дитячих зачісок для волосся середньої довжини. Нижче розглянуті варіанти, які ви зможете зробити самостійно в домашніх умовах.

Повсякденні зачіски для дівчаток в школу

Повсякденна дитяча зачіска для середніх волосся юної модниці не повинна бути занадто складною і мудрованою.

  • По-перше, щоранку перед дитячим садком чи школою витрачати багато часу на зведення складних перукарських шедеврів не у всякої мами вистачить часу і терпіння.
  • По-друге, тонкі дитячі волоссячко від таких щоденних маніпуляцій серйозно постраждають.

Перевагу варто віддавати простим і оригінальним дитячих зачісок, при яких середні по довжині волосся не будуть падати на очі і заважати дитині під час занять.

Кіски

Техніка плетіння кіс відома всім мамам ще з дитинства. Інша справа, що деяким прості кіски можуть здатися нудними і не цікавими. А між тим, якщо дитячу зачіску прикрасити атласними стрічками або іншими аксесуарами, вийде оригінальний, а головне зручний повсякденний варіант для середньої довжини. Крім того існує маса цікавих варіацій на базі звичайної коси. Нижче наведена детальна інструкція створення однієї з таких зачісок:

  1. Розділіть шевелюру на дві частини так, щоб утворився рівний вертикальний проділ посередині голови. Для зручності закріпіть кожну частину гумками.
  2. З лівої частини заплетіть дві однакові по товщині кіски.
  3. Те ж саме виконайте з правою частиною. Процес створення зачіски повинен проходити поетапно, без поспіху.
  4. Ліву косу, розташовану ближче до пробору, з'єднайте з самої правої кіскою, а ближню косу правій частині голови – з самої лівої. Стежте, щоб волосся були натягнуті.
  5. Закріпіть зачіску за допомогою гумок. В результаті на маківці повинен вийти хрест з кісок.

З бантами

Напевно, у всіх сучасних мам бантики асоціюються з безтурботним дитинством і шкільними роками. Ніжні атласні стрічки, акуратно вплетені в коси і зав'язані в чарівні бантики, зроблять дитячий образ ще зворушливішим і ніжніше. Багато розумні мами використовують бант для прикраси не тільки кос, але і інших оригінальних зачісок для середньої довжини. Завдяки універсальності цього стильного аксесуара, він завжди буде актуальний і затребуваний. Нижче наведено кілька прикладів використання бантів при створенні дитячих зачісок на волоссі середньої довжини:

  • Збризніть волосся дівчинки водою, розділіть їх на рівні частини, зробіть рівний проділ. Зав'яжіть два хвостики, а потім кожен поділити ще на дві частини. Ближню до пробору частина з'єднайте з такою ж частиною, взятої з іншого хвоста. З неї і залишилися пасм заплетіть косу, яку потім прикрасьте розкішним бантом.
  • Все волосся приберіть наверх, а голову щільно оберніть стрічкою. У верхній частині голови, збоку, зав'яжіть красивий бант.
  • Зав'яжіть дівчинці простий хвіст, який у підстави прикрасьте атласною стрічкою з бантом.

З гумками

Самі швидкі та прості варіанти повсякденних дитячих зачісок для середньої довжини робляться на основі хвоста з використанням яскравих різнокольорових гумок. Існує велике різноманіття всіляких варіацій, що базуються на цьому універсальному аксесуарі. Нижче представлена інструкція, покроково розповідає, як створити просту і оригінальну дитячу зачіску для середніх волосся, яка обов'язково припаде до смаку вашій дівчинці.

  1. Зберіть частину волосся у лоба в хвіст.
  2. Від основи хвоста відступивши близько п'яти сантиметрів, зав'яжіть ще одну гумку, попередньо взявши частину з розпущеного волосся.
  3. Таким же чином заплетіть все решту волосся. В результаті вийде проста зачіска для середньої довжини.

З хвостом

Для створення гарної дитячої зачіски для середніх волосся зовсім не обов'язково вдаватися до складних перукарським технікам. Оригінальна зачіска, виконана на основі звичайного хвоста, може перетворитися на стильну дитячу зачіску. Середня довжина волосся дозволяє експериментувати, вдаючись до різноманітних варіацій, однак, варто визнати, що щодня придумувати хитромудрі зачіски неможливо. У цьому випадку на допомогу приходять грайливі дитячі хвостики, які не дадуть волоссю середньої довжини падати на очі і псувати дитині зір.

Розділіть середні волосся дівчинки на дві рівні частини. За допомогою різнокольорових гумок зафіксуйте два хвостики в скроневих областях голови. Щоб зробити зачіску більш оригінальною, використовуйте ефектні аксесуари у вигляді об'ємних шпильок, атласних стрічок або яскравого обідка. Для додання укладанні «родзинки» підключіть фантазію і перетворіть хвостики в джгутики, коси, пучки або, наприклад, вузлики.

Відео

Хочете зробити цікаву дитячу зачіску для волосся середньої довжини самостійно? Дивіться відео – нескладний урок – і пробуйте, у вас все обов'язково вийде:

Зачіска для дівчаток на середні волосся. Easy hairstyle for girls

Легкі святкові зачіски

Вишукана вечірня зачіска на середні волосся – невід'ємний атрибут будь юної модниці. Сучасні майстри перукарського мистецтва пропонують багате різноманіття всіляких укладок для дитячих волосся середньої довжини. Перед тим, як братися за створення красивої зачіски, турботливій мамі слід врахувати, що тонкі дитячі волосся мають потребу в дбайливому зверненні. Постарайтеся мінімізувати використання лаку, а також інших засобів для укладання.

З начосом

Технологія створення начісування передбачає серйозне травмування структури волосся, особливо якщо мова йде про дитину. З цієї причини використовувати цей прийом для укладання ніжних дитячих волосся настійно не рекомендується. Зачіска з начосом на потилиці або, наприклад, з об'ємною чубчиком, акуратно прибраній тому, буде виглядати безглуздо на дівчинці дитсадівського віку. А ось при створенні укладання для юної леді перед випускним не зайвим буде надати додатковий обсяг з допомогою цього трюку.

  • Для початку відокремте пасмо середніх волосся, акуратно начешіте її. Начіс робиться з боку потилиці. Не доводьте гребінець до коренів, зупиняйтеся приблизно за 5 див.
  • За такої технології начесывайте кожну пасмо.
  • На завершальному етапі за допомогою м'якої щітки надайте форму укладанні.
  • Ефектно виглядає довга чубчик з начосом, акуратно прибрана тому і закріплена невидимками.

Жгутиком

Зачіска з такими оригінальними елементами, як джгутики, завжди виглядає цікаво і привабливо. Святкова укладання чудово підійде для відвідування урочистого заходу. Стильні прикраси у вигляді яскравих заколок, шпильок з квіточками і брошок зроблять укладання ще ефектніше. Нижче наведено докладний опис техніки створення дитячої зачіски з джгутиками.

  1. Розділіть волосся середньої довжини на дві рівні частини. Зав'яжіть два хвостики
  2. Візьміть одну пасмо правій частині і починайте закручувати її в джгут з боку особи. Коли джгутик стане тугим, хвіст сам закрутиться в петлю, яку за тим слід закріпити біля основи.
  3. Те ж саме повторіть з іншими пасмами з правої частини голови. Коли вийде хвіст з джгутиків, закріпіть його ще однієї гумкою, приберіть зайві невидимки.
  4. Аналогічні маніпуляції повторіть з лівим хвостом.
  5. На завершальному етапі прикрасьте хвостики атласними стрічками. Закріпіть зачіску лаком.

Локони

Чарівні локони – це, мабуть, одна з найулюбленіших різновидів укладок у дівчаток, дівчат, жінок усіх віків. Якщо в якості дитячого повсякденного варіанту плавні кучері навряд чи будуть доречні, то для урочистої події локони на середні волосся стануть прекрасним доповненням образу юної принцеси. Короткі і середні волосся завивають, використовуючи найрізноманітніші засоби і пристосування. Нижче представлено опис одного із способів створення цієї елегантної дитячої зачіски.

  1. Розділіть волосся біля лоба на декілька вертикальних проділів. Зробіть додатковий проділ від вуха до вуха, що проходить через маківку.
  2. З кожної розділеної прядки скрутіть джгутик. Заколіть всі джгутики в області поперечного проділу з допомогою різнокольорових крабиков.
  3. Інші розпустіть волосся, злегка закрутивши з допомогою плойки або бігуді.

Даний варіант чарівної дитячої зачіски для середніх волосся виглядає ошатно і цікаво. Розпущене локони також прикрашають всілякими аксесуарами. Вам можуть стати в нагоді об'ємні шпильки, невидимки зі стразами, обідки з декоративними квітами, атласні різнокольорові барвисті стрічки або пов'язки. Неймовірно красиво на маленькій дівчинці буде виглядати грецька укладання з спадаючими на тендітні плечі локонами.

Ознайомтеся з тим, якісвяткові зачіски на коротке волосся можна зробити самостійно.

Поради щодо створення зачіски на середні волосся

Дитячі зачіски для волосся середньої довжини не припускають використання великої кількості косметичних засобів для фіксації – всіляких лаків, пінок, мусів і гелів. Тонку структуру волосся легко пошкодити, тому не варто зловживати феном, щипцями для випрямлення пасм, плойкою. Кіски – універсальний варіант для дитячої укладання на середні волосся. Щільно заплетені коси не заплутаються, будуть надійно триматися на протязі довгого часу. Нижче наведено кілька корисних порад по створенню дитячих зачісок для середніх волосся:

  • Для оформлення святкової укладання скористайтеся накладними пасмами, шпильками зі стразами. Ці оригінальні і безпечні аксесуари зроблять зачіску унікальною, неповторною.
  • У спеціалізованих магазинах продаються кольорові лаки для волосся. Кілька яскравих прядок стануть цікавою деталлю святкового образу. Колірний пігмент змиється при першій же водною процедурою.
  • Замість шкідливого лаку спробуйте використовувати солодку водичку. Фіксація буде легкою, але зате нешкідливою.
  • Не затягуйте сильно волосся. Це може спричинити серйозний дискомфорт дитині, а також зіпсувати його враження від святкового вечора.

Фото дитячих зачісок 2016 року

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!