Французький манікюр шелаком фото

Яка жінка не мріє мати завжди охайні, доглянуті нігті, щоб заняття домашніми справами, спортом ніяк не відбивалися на їх зовнішньому вигляді? Відповідь знайдено: покриття гелем дозволяє мати акуратний манікюр на протязі мінімум трьох тижнів. Багато жінок, спробувавши цей вид догляду за нігтями, полюбили його. Французький манікюр був і залишається фаворитом серед різновидів покриттів. Класика френча підходить під будь-який вид одягу: вечірні сукні, спортивний костюм. Як модне віяння в індустрії краси торкнулося французького манікюру – далі докладніше.

Переваги покриття нігтів шелаком

З'явилася перша лінійка гель-лаків Шелак дала назву цілому напрямку в косметології. З допомогою новинок майстри змогли здійснити свої фантазії по дизайну, декору нігтьової пластини. Закріплення кожного нанесеного шару лаку за допомогою УФ-лампи сприяє швидкому висиханню, красивий манікюр не сколюється протягом усього періоду між відвідуваннями майстра. Нігтьова пластина під гель-лаком «дихає», паралельно вона захищена від агресивного впливу навколишнього середовища. Вільний край нігтя відростає без пошкоджень, а цілісність покриття зберігається.

Варіанти французького манікюру шелак

Французький манікюр, який з'явився завдяки Коко Шанель, багато років мав класичний вид – натуральний колір основи нігтя і біла смуга на отросшем краї. Це самий універсальний вид покриття, підходить під всі стилі одягу, включаючи весільний наряд. Сучасні дизайнери манікюрної справи пропонують кілька варіантів френча, урізноманітнивши його різнобарвною палітрою фарб, малюнками, прикрасами. Кожен вид отримав свою назву. Пропонуємо зупинитися більш докладно на кожному з них.

Класичний білий

Елегантний манікюр, який ніколи не вийде з моди, ідеально підходить для різних вікових груп представниць прекрасної статі. Основу нігтьової пластини покривають прозорим, бежевим або світло-рожевим лаком, близьким до натурального кольору. На відросла частина нігтя наноситься білий лак щільним шаром. Зовні проста комбінація вимагає великої ретельності і концентрації уваги. Біла смуга повинна бути максимально акуратно виконана, плавна лінія «усмішки» не може бути з «рваним» краєм. Навіть маленька похибка робить манікюр зовні неакуратним.

Кольоровий

Вирішивши урізноманітнити нігті сучасних модниць, майстри манікюру пропонують вільний край нігтьової пластини покривати не білим кольором, а будь-яким яскравим. Найпопулярнішим вважається червоний кінчик нігтя: він ідеально виглядає на довгих нігтях, так і на коротких. Побачивши у дівчини на нігтях цілу веселку, не дивуйтеся: це модно, коли кожен пальчик має свій яскравий колір. Такий дизайн дуже позитивний, піднімає настрій, добре підходить для літнього сезону. Можливо чергування кольорового покриття з білим кінчиком на різних пальцях або подвійна «посмішка» різного кольору.

З малюнком

Фантазія дизайнерів не зупинилася на використанні різних кольорів для френча. Пропозиція наносити малюнок, зв'язуючи їм частину пластини з пастельними відтінками лаку і кольоровий край нігтя, були сприйняті з захопленням. Поєднання колірної гами, бажана тематика втілилися на нігтях жінок і дівчат. Химерні завитки, квіти, забавні звірятка, малюнки зі значенням очікуваного свята (весілля, Новий рік) – досвідчений майстер манікюру виконає малюнок за вашим бажанням.

Дізнайтеся, як зробити манікюр з метеликами.

Градієнт або омбре

Стиль омбре універсальний, він підійде і для дівчини, що йде в нічний клуб, і для жінки, що поспішає на ділову зустріч. Плавний перехід колірної гами дозволяє ручкам виглядати незвично, вишукано, головне, акуратно. Для градієнта за основу часто беруть два кольори, в окремих випадках до п'яти. За допомогою спеціальної техніки виконання виходить розмитий контур між квітами. Палітра може бути в одному тоні або яскраво-контрастних відтінків. Перехід кольору в стилі омбре роблять від світлого до темного від великого пальця до мізинця. Інший варіант – усі пальці покриті однаково.

Френч - міленіум

Відмінною рисою френча-міленіуму є використання блискіток, страз. Переливається край нігтя привертає увагу, тому покриття повинно бути виконано дуже акуратно. Міленіум добре виглядає на довгих або середніх нігтях. Акрилове покриття допоможе мати потрібну довжину, зверху якого покривається шелак. Френч-міленіум по віковій групі більше підійде молодим дівчатам або сміливим жінкам старшого віку.

В стилі "Шеврон"

Цікаве оновлене рішення по дизайну французького манікюру пропонує стиль «шеврон». Лінія посмішки виконується у вигляді загостреною воронки, тим самим візуально витягаючи нігтьове ложе. Кольору по краю нігтя можуть використовуватися будь-які: від білого до синього, червоного, зеленого всіх відтінків. Візерунок не тільки не зашкодить, але зробить манікюр ще більш привабливим. Часто гострий куточок прикрашають стразами.

Фан-френч

Для фан-френча використовують елементи дизайнерських прикрас. Ними можуть служити невеликі пір'я, шматочки слюди, переливаються камінці, намистинки. Прикрашений таким способом край нігтя виглядає як ексклюзивне творіння майстра. Використовується акрил може послужити основою для створення квітки або бантика. Прикраса не роблять дуже масивним, щоб не перевантажувати» руки.

Місячний

Місячний манікюр виглядає як класичний перевернутий. Біла або більше світла частина покриття вимальовується біля основи нігтя, створюючи лунку, звідки і пішла назва. «Посмішка» френча робиться вздовж кутикули Цей вид френча був популярний ще в 90-х роках минулого століття, але хороші пропозиції завжди повертаються, як у випадку з місячним манікюром. За кордоном цей вид френча носить назву «Голлівудський».

Як зробити френч шелаком в домашніх умовах

Щоб зробити якісний французький манікюр самостійно, у вас повинні бути в наявності:

  • УФ-лампа.
  • Набір для манікюру, включаючи апельсинову паличку для кутикули і пилочки.
  • База.
  • Гель-лаки потрібних відтінків.
  • Топ.
  • Дезінфікуючі засоби.
  • Безворсові серветки.

Акуратно виконавши етапи роботи щодо створення класичного френча шелаком, ви отримаєте стійке покриття ніжного кольору.

  • За допомогою пилки надати нігтям однакову діну. Вирівняти форму.
  • Апельсиновою паличкою відсуньте кутикулу, видалити зайвий шар.
  • Кожен ніготь трохи зашліфувати, видаливши при цьому ліпідний шар.
  • Процедуру знежирення кожного нігтя провести безворсовою тканиною з допомогою дезінфектора.

  • На нігтьову пластину нанести тонким шаром базу. Торець нігтя поперечними рухами кисті ретельно промазуємо, запечатуючи. Сушимо в лампі 2 хвилини.

  • На висохлу базу тонким пензликом нанести білий лак на вільному краю, повторюючи лінію посмішки. Запечатати торець нігтя. Лак Шелак має щільну основу, тому вистачить одного шару. Якщо видні просвіти, після 2-х хвилинної сушіння в лампі нанесіть ще один шар і знову просушіть.

  • Якщо «посмішка» вийшла не дуже рівна, відкоригуйте її тонкою кистю, змоченою в дезинфекторе.

  • Наносимо прозорого покриття, світло-рожевого, бежевого кольору по всій поверхні нігтя, включаючи білий край. Сушимо в лампі 2 хвилини.

  • Покрити нігті топом, включаючи торець. Сушимо 2 хвилини в лампі. Наносимо масло для кутикули для її пом'якшення.

  • Так виглядає фото французького манікюру шелаком.

Відео: французький манікюр шелаком на короткі нігті

Французький манікюр шелаком – гібрид класичного покриття нігтя і моделюючого гелю. Френч шелаком роблять на різну довжину нігтя, але вже більше року, як довгі нігті не в фаворитах. Зручний акуратний манікюр, зроблений на короткі нігті, виглядає ненав'язливо і красиво. У запропонованому відео доступно розказано, як легко зробити спрощений варіант французького манікюру. Корисні поради, почуті під час перегляду відеоуроку, допоможуть вам виконати класичний френч шелаком самостійно в домашніх умовах.

Дизайн нігтів ФРЕНЧ! Все про французький манікюр гель лаком. РІЗНІ СПОСОБИ

Фото дизайну французького манікюру шелаком 2017

Останні новинки дизайнерської думки 2019 року по виконанню стильного французького манікюру з допомогою шелаку зможете побачити в добірці фото зі свіжими ідеями, зробленої спеціально для вас. Різна техніка виконання, колірні рішення і індивідуальний підхід до кожного узору можуть говорити про ексклюзивність такого манікюру. Але взявши за основу побачені варіанти покриття гель-лаком, ви зможете продублювати для себе потрібну ідею або внести щось своє.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!