Гороскоп для Діви на 2018 рік для жінок, чоловіків і дитячий

Якщо заглянути в гороскоп для Діви на 2018 рік, то можна дізнатися, що обіцяють, радять зірки в житті, кар'єрі, на любовному фронті цього земляного знаку зодіаку на майбутні 12 місяців, які пройдуть під заступництвом Собаки. Попередній пройшов для цього зодіакального сузір'я не зовсім спокійно, чому сприяв Півень. Майбутні місяці обіцяють бути більш спокійними, врівноваженими, наповнені всілякими подіями. Вивчайте рекомендації астрологів – вони допоможуть вам досягти бажаних цілей.

Що чекає Дівчину у 2018 році

Всіх представників цього зодіакального сузір'я доведеться брати на себе відповідальність з самих перших днів нового року. Дівам доведеться приймати багато відповідальних рішень на підставі підказок свого серця й інтуїції. Що стосується відносин з партнером, то у вас з'явиться відчуття, що настала тупикова ситуація, але насправді просто потрібні зміни. Зірки говорять починати змінювати себе, адже зараз все тільки в ваших руках. Від вас залежить, вийдуть відносини на новий рівень, чи підете ви далі разом за життя.

Літній гороскоп для Діви на 2018 рік рекомендує займатися саморозвитком, реалізовувати плани. У зимові місяці варто відгородитися від негативних ситуацій, які будуть діяти на вас руйнівно. До прийняття важливих рішень підходите тільки з холодною головою, зважуйте всі «за» і «проти», не варто діяти зопалу. У робітників, сімейних, домашніх справах будуть труднощі, але пройшовши через них, ви розставите всі по місцях, побачите справжнє обличчя багатьох людей. В наступному 2018 році багато Діви набудуть нових друзів і здобудуть перемогу над ворогами.

Рік собаки для Діви-жінки

2018 рік для Діви-жінки розпочнеться зі змін на любовному фронті. Самотніх дівчат чекає знайомство зі своєю другою половинкою, і станеться це вже в січні. Заміжні дами зможуть порозумітися, налагодити стосунки з чоловіком, вивести їх на новий рівень. Пощастить жінкам-Дівам, мають одного-чоловіка – між ними можуть спалахнути почуття романтичного характеру. Гороскоп на 2018 рік Діві-жінці обіцяє відновлення старої дружби, примирення, а також поява нових друзів, які завжди прийдуть на допомогу, нададуть підтримку у важку хвилину.

Астрологічний прогноз Діві-чоловікові

Гороскоп на 2018 рік Діві-чоловікові обіцяє напружену обстановку на роботі. Вам доведеться відстоювати свої інтереси, виступати борцем за справедливість. На фінансовому терені теж можуть спостерігатися деякі негаразди. Кожне рішення повинно прийматися зважено та обдумано, не варто ризикувати і діяти навмання. Наслідки від спонтанних рішень можуть бути непередбачуваними і спричинити за собою не тільки фінансові втрати. Особливо обережними чоловікам-Дівам потрібно бути в питаннях зміни роботи, відкриття власного бізнесу, пошуку ділових партнерів.

Навіть найуспішніші на перший погляд проекти можуть обернутися провалом, тому підходьте розважливо до прийняття будь-яких рішень, укладання важливих угод. Сприймайте всі проблеми, як випробування понад, спрямовані на загартування характеру. Видихнути і розслабитися сильні представники цього знаку зодіаку зможуть лише до кінця року. Зате на особистому фронті, як говорить гороскоп, ви досягнете перемог, які компенсують моральні потрясіння на роботі.

Любовний гороскоп на 2018 рік Діві

Представники цього земляного знака – романтичні особи. Вони здатні на тривалі красиві залицяння, цікаві побачення, сюрпризи, вірші та інші приємні дрібниці. Єдиним мінусом Дів є лінь – для того щоб все робити, їм потрібно постійне натхнення. Якщо ваш партнер народився під зодіакальним сузір'ям, вам невимовно пощастило, безліч романтичних побачень вам забезпечені, але при цьому ваше завдання – не переставати захоплювати його. Згідно з гороскопом, є велика ймовірність, що ті, у кого поки немає другої половинки, в 2018 році зустрінуть своє щастя.

Бізнес-гороскоп

Гороскоп для Діви на 2018 рік прогнозує успіх у сфері бізнесу: укладання вигідних угод, фінансова підтримка з боку партнерів, об'єднавши сили з якими ви зможете багато чого домогтися. Зірки передбачають, що найсприятливішим часом для змін і нововведень є початок року, а навесні і влітку можливі перевірки з боку податкової, але вже восени все нормалізується. Головне, що гороскоп радить – відключити емоції і вирішувати проблеми зі свіжою головою.

Сімейний гороскоп для Діви

Гороскоп для Дів на 2018 рік прогнозує, що більшість представників цього зодіакального сузір'я будуть охоплені почуттям ревнощів до своєї другої половинки. Зірки рекомендують боротися з нею всіма можливими способами і більше часу приділяти коханій людині, оточуючи любов'ю, турботою, увагою. Батькам-Дівам варто знайти можливість більше спілкуватися, проводити час разом зі своїми дітьми. Цьому сприятимуть спільні заняття, хобі. Взимку краще влаштувати активний відпочинок – відправитися на курорт, восени можлива зміна місця проживання.

Здоров'я Діви в 2018 році

За гороскопом для Діви на 2018 рік ніяких простудних і більш важких хронічних захворювань не передбачається. Собака всі 12 місяців буде підтримувати ваше хороше самопочуття, емоційний стан, життєві сили, дух, в результаті чого ви уникнете втоми. Завдяки цьому вам все буде легко даватися, жодна перешкода не стане реальною проблемою. Однак підтримувати життєві сили все ж буде необхідно: займатися спортом, їсти вітаміни у вигляді свіжих овочів і фруктів.

Кар'єра та освіта

За гороскопом для Діви на 2018 рік енергія представників цього зодіакального сузір'я битиме через край, завдяки чому можливе просування по кар'єрних сходах. Багато знайдуть хорошу відповідальну роботу і впритул займуться професійною діяльністю. Деякі загоряться ідеєю зайняти кращу позицію в сфері бізнесу. Зірки говорять, що у вас є всі шанси на успіх, але на це потрібно буде пустити всі сили. Прислухайтеся до порад і рекомендацій інших, але будуйте свій бізнес-план самостійно.

Фінансове благополуччя і достаток

Гороскоп для Діви на 2018 рік великого прибутку не обіцяє, але гроші будуть водиться. Собака радить робити розумні фінансові вкладення. На першому місці у цього символу року знаходяться сімейні цінності – сім'я, дім, діти, затишок, куди і треба вкладатися. Якщо є можливість, придбайте землю і будуйте своє житло або облаштовувати вже наявне. Повірте, в майбутньому це все окупиться з лишком.

2018 рік для Діви по року народження

Астрологи не складають прогноз на найближче майбутнє тільки за зодіакальним знакам, тут потрібно враховувати ще і символ року народження людини, а ще їх взаємодія з господинею 2018 року – Жовтої Собакою. Завдяки цьому гороскоп вийде більш точним, і в ньому ви зможете знайти рекомендації, настанови і застереження, адресовані конкретно вам.

Щур

Дівам за гороскопом, які перебувають під впливом Щури, пощастить з матеріальним становищем: очікується надходження вигідних пропозицій, укладання угод і збільшення прибутку. Головне – бути уважним, не упустити свій шанс. У вашому оточенні з'являться люди, які стануть справжніми друзями, підтримають у важку хвилину, протягнуть руку допомоги. Собака обіцяє Щурам-Дівам настільки сприятливий період, що навіть буде можливість відкрити власну справу, про який ви так давно мріяли. Дівчата отримають пропозицію руки і серця, якщо будуть чесними зі своїм партнером.

Бик

Дівам, які перебувають під заступництвом Бика, згідно з гороскопом, варто проявляти силу характеру, витримку і наполегливість, за що Собака віддячить стабільністю в бізнесі, збільшенням доходів. Зірки рекомендують зміцнювати силу волі, бути впевненим у своїх силах, у результаті чого в ваших руках все буде сперечатися. Астрологи рекомендують бути бережливим, не розтрачувати фінанси направо-наліво, а вкладати їх у свою сім'ю, облаштування житла, подарунки близьким. Для поліпшення відносин зі своєю другою половинкою варто відправитися в романтичну подорож удвох.

Тигр

Гороскоп для Діви на 2018, що народилася під заступництвом Тигра, обіцяє велику удачу в любові. Ви зустрінете свою другу половину, відчуєте глибоке чисте почуття і знайдете щастя, але тільки, якщо поставитеся до цього серйозно, відповідально. Господиня майбутнього року – Жовта Собака – настійно рекомендує прислухатися до своєї інтуїції і не ігнорувати підказки долі. Вони вкажуть правильний вихід із, здавалося б, безвихідній, тупикової ситуації.

Якщо ви будете чесними, сміливими, відданими, Собака захистить вас від усіляких негараздів і труднощів, а 2018 ознаменується для вас стабільністю. Крім того, попереду вас чекають тільки корисні знайомства, придбання потрібних зв'язків і побудова надійних партнерських відносин. У чому тут є елемент везіння, але і закономірності простежуються чітко.

Кіт (Кролик)

Як говорить гороскоп, Діви, які перебувають під впливом Кролика, дізнаються, що таке промені слави і зможуть скупатися в них з головою, але для цього їм доведеться розкрити всі свої творчі здібності, показати талант у всій красі. Багатство, везіння, удача, щастя – це слова, які будуть супроводжувати Котам (Кроликам) протягом всього майбутнього року, у вас не буде жодного приводу для розладів, переживань, фінансові проблеми теж не передбачаються.

Попереду у вас багато цікавих заходів і приємних знайомств, які принесуть масу позитивних емоцій, радості, незабутніх моментів. Символ року – Жовта Собака – рада за вас, але при цьому радить не забувати про домашні справи, повсякденних турботах. Особливо це стосується тих Котів (Кроликів), хто планує або вже чекає поповнення в сімействі.

Дракон

Діви, які народилися під знаком Дракона, припинять пошуки своєї другої половинки і знайдуть щастя. Гороскоп радить стати м'якше, прибрати грізне вираз обличчя і розслабитися. Ваша внутрішня сутність сповнена романтики, ніжності, так чому не виявляти їх по відношенню до свого партнера? Він це оцінить належно і ніколи не піде від вас. На рахунок фінансів, здоров'я та інших сфер життя можете не турбуватися: тут проблем не передбачається і все буде стабільно. У вас навіть буде можливість відкрити свій бізнес, якщо ви захочете і будете рухатися в цьому напрямку.

Змія

Справжня сильна любов буде головним подарунком у майбутньому році від Собаки Діві, якій протегує Змія. Це нагорода за мудрість і витривалість представника знака. Проявляйте терпіння по відношенню до партнера, щоб не зіпсувати ідилію між вами, тоді і весілля не за горами. Про фінансових справах можете не турбуватися, у цій сфері проблем не буде. У вас знайдуться кошти не лише на проживання, а ще й на нове плаття, костюм, туфлі. Символ року рекомендує більше спілкуватися з друзями, відвідувати різні вечірки і розкривати свій творчий потенціал в повній мірі.

Кінь

Діви-Коні в 2018 році зможуть повністю змінити своє життя. Для цього потрібно чесно відповісти на питання, чого ж ви хочете – і живіть так, як хочеться. Гороскоп стверджує, що ви повинні робити те, чого бажаєте ви, а не те, що радять інші. Тільки так ви зможете відчувати себе щасливою людиною, жити в гармонії з собою і навколишнім світом. Собака радить при цьому не забувати про повноцінний відпочинок, правильному харчуванні, а потужним джерелом енергії для вас стане спорт. В особистому житті теж можливі великі зміни, але якими вони будуть, буде залежати від обставин.

Коза (Вівця)

Згідно з гороскопом, Діви, народженої під впливом Кози, не доведеться в 2018 році переживати за своє матеріальне становище. Гроші до вас будуть приходити з найнесподіваніших місць: премії, спадщину, подарунки, призи, грошові виграші, інші додаткові джерела. Ваше головне завдання – насолоджуватися тим, що маєте, і не намагатися дотягнутися до сонця. На особистому фронті теж все буде добре і спокійно: ви станете для коханої людини самим ідеальним партнером, він це оцінить по достоїнству. Більшого і бажати не варто.

Мавпа

Дівам, які народилися в рік Мавпи за гороскопом, Собака надасть можливості (фінансові, моральні), з допомогою яких вони зможуть вирішити всі накопичені справи, проблеми. Зараз ви зможете повністю розслабитися, насолодитися в повній мірі сімейним щастям, затишком, благополуччям. Мавпи, що мають власний бізнес, отримають багато вигідних пропозицій від партнерів. В результаті збільшиться прибуток, витратити яку належить на домашні потреби. Жовта Собака радить у майбутньому році побоюватися підступи заздрісників, більше часу приділяти коханій людині.

Півень

Гороскоп для Діви, що знаходиться під впливом Півня, на 2018 рік обіцяє величезну кількість поїздок, перельотів, зміни обстановки. Подорожі будуть, як особистими, так і робітниками. Море нових вражень, емоцій, гарних фотографій, інформації вам забезпечені. У відносинах з близькими, друзями, коханою людиною все рівно, стабільно, у цій сфері проблем не передбачається. Собака радить не займатися самокритикою, у вас все добре, розслабтеся і насолоджуйтеся моментом.

Собака

Діви, чиїми покровителями є Собака – це ваш час! За ці 12 місяців ви зможете здійснити найзаповітніші бажання, втілити в життя всі плани. Гороскоп стверджує, що Жовта Собака буде вам у всьому допомагати, сприяти! Не втрачайте жодного шансу, щоб більше встигнути. Ви повинні розкрити свої найкращі якості характеру і не сперечатися з начальством, тоді нова посада, похвала, премії будуть у ваших руках. Про почуття вашого партнера ви дізнаєтеся по його погляду: відданість, любов, захоплення та вдячність – ось, що ви там знайдете.

Свиня (Кабан)

Дівам, народженим під знаком Кабана, гороскоп обіцяє безліч сюрпризів. Ваше життя вже склалася, все в ній стабільно, розмірено, що набридло. Собака підкине вам багато можливостей, які дозволять змінити все так, як вам хочеться. Загалом, нудно не буде, готуйтеся до цього. У фінансовому плані у Дів все стабільно добре, тому сміливо витрачайте гроші на зміни на краще. Часті походи по магазинах, придбання автомобіля, житла – ви всі собі можете дозволити. На додаткові вчинки вас буде надихати любов, підтримка партнера.

Відео

Гороскоп на 2018 рік Діва: гороскоп для знаку Зодіаку Діва на 2018 рік

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!