Сприятливі дні для стрижки волосся - оракул

Люди з давніх часів надавали стрижці волосся особливе значення. Сьогодні багато жінок вважають, що для поліпшення своєї енергетики, а також для збільшення росту і густоти пасм, треба дотримуватися певних правил підстригання і звертати увагу на дати місячного календаря. Крім того, існують навіть вдалі дні для стрижки.

Сприятливі дні для стрижки

Стрижка для більшості жінок – звичайна процедура, яка надає волоссю охайний доглянутий вигляд і допомагає підтримувати хорошу форму зачіски. Але, вирушаючи до перукаря, деякі вираховують сприятливі дні для того, коли стригти волосся. Хоча іноді, після одного відвідування салону локони довгий час можуть чудово виглядати, а після іншого – дуже швидко відростає, тому знову доводиться йти до майстра. Слід правильно вибирати сприятливі дні для стрижки волосся, пов'язані з місячними фазами.

Як правило, періоди супутника землі надають різний вплив на рух рідини в організмі – з цим процесом пов'язане зростання прядок. Тому підстригання в несприятливий день призводить до ламкості, витончення, а в сприятливі – до збільшення густоти. Крім того, вибір відповідного часу покращує енергію і силу людини. Щоб правильно визначити хороший день для наведення краси голови, необхідно вдатися до місячним календарем.

Місячний календар для стрижок

Практикується стрижка волосся за місячним календарем вже кілька століть. Буддійські ченці вважали, що положення небесного тіла здатне заздалегідь передбачити, наскільки вдалою буде зачіска і як вона надалі позначиться на стані прядок. Наприклад, якщо підрівняти кінчики при зростаючому Місяці в червні і липні, то волосся виростуть швидше, ніж після відвідування майстра на убуваючу фазу.

Астрологи при молодому місяці не рекомендують відвідувати перукарню. Вважається, що майстер в такий період забирає у людини здоров'я. Найбільш сприятливий день для стрижки – це коли супутниця нашої планети знаходиться у фазі повноти або зростання. Краще підстригтися в 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, з 26-го по 28-й день за місячним календарем. Слід пам'ятати, що довіряти свою голову необхідно лише професіоналові.

На яку місяць краще стригти волосся

Місяць для стрижки волосся має величезне значення. Адже, виходячи з того, коли змінювалася зачіска, буде залежати стан і здоров'я пасм. Місячний місяць включає 4 фази (молодик, повний місяць, місяць і спадна). Тривалість окремої фази становить у середньому близько тижня. Періоди небесного супутника Землі надають різний вплив на волосся:

  • повний місяць у червні - ідеальний час для створення нової зачіски, прядки потім швидко виростуть;
  • зростаюча Місяць (липень) допоможе знайти довгі локони, але вони можуть втратити багато вологи і стати тьмяним;
  • не рекомендується стригтися, коли небесне світило перебуває на убутному стадії, т. к. в цей період фраза зростання волосяного фолікула закрита.

Стрижка по днях тижня

Багато дівчата замислюються, в який день тижня краще стригти волосся, адже вважається, що зачіска, виконана в певний момент, теж може впливати на здоров'я і долю людини. Сприятливі дні для стрижки волосся:

  • понеділок, особливо в серпні і жовтні, підійде для різних маніпуляцій з головою;
  • вівторок в червні і липні ідеальний, щоб підрізати кінчики;
  • середа (квітень, березень, травень) підходить для підстригання, якщо необхідно кардинально змінити життя;
  • четвер (вересень, листопад) сприятливий для зміни іміджу;
  • п'ятниця (грудень) – нейтральний етап;
  • субота – оптимальний час для преображення, прядки будуть рости здоровими, густими;
  • неділя, особливо в січні й лютому, не підходить для зміни зачіски, т. к. можна відрізати собі удачу.

Гороскоп стрижки волосся

Зодіакальні знаки народження теж можуть впливати на здоров'я голови. Правильно підібрана стрижка за гороскопом допомагає відмінно виглядати, придбати благополуччя, поліпшити фінансове становище. Астрологічні поради зодіакальним знакам, в які дні краще стригти волосся:

  • Якщо супутник землі розташований у вогняних знаках (Стрілець, Лев), то це вважається самим відповідним часом для зміни зачіски. Відвідування майстра приведе до успіху на роботі.
  • Місяць у водних знаках (Рак, Скорпіон, Риби) може принести разом з новою зачіскою проблеми особистого характеру. Можлива поява лупи.
  • Повітряні знаки (Близнюки, Терези) сприяють гарному росту прядок.
  • Знаходження супутника землі в Овні здатне зробити людину уразливою.
  • Не підійде для нової зачіски Місяць у Водолії.
  • Знаки Землі (Телець, Козеріг, Діва) – ідеальний період, щоб змінитися.

Чи можна стригти волосся під час місячних

Жінки часто цікавляться, чи впливають місячні на стан прядок і коли можна підстригатися: до або після критичних днів? Багато перукарі не радять дівчатам проводити маніпуляції з головою при місячних. Навіть якщо стрижка пройде добре, волосся після неї можуть погано укладатися, стануть важкими і швидко почнуть жирнеть. Відбувається це із-за того, що організм жінки при місячних піддається різким гормональних змін: активно починають роботу сальні залози, порушується терморегуляція. Тому краще стригтися після проходження циклу.

В які дні не можна стригти волосся

Нарівні з благополучними днями для стрижки є і небезпечний час, коли не можна стригтися:

  • під час релігійних свят (Трійця, Різдво, Водохреща);
  • слід уникати будь-яких змін у період, коли супутник землі проходить через сузір'я Риби і Рака;
  • не рекомендується підстригатися самому;
  • при затемненні Сонця або Місяця краще не змінювати зачіску;
  • саме поганий час для таких маніпуляцій: 29, 23, 15 і 9 день за місячним тибетським календарем.

Стрижка сьогодні

У сучасному світі складно буває вирахувати сприятливі дні для стрижки волосся, т. к. гороскоп і місячний календар часто не збігаються з вільним часом і графіком роботи перукаря. Тому, щоб визначити сьогодні можна стригти волосся чи ні, слід дотримуватися астрологічних прогнозів, але при цьому оминаючи деякі заборони. Наприклад, вам треба терміново поміняти зачіску в той час, коли щербатий місяць. Це можна зробити, але не кардинально, а лише трохи подравняв кінчики. Теж стосується і інших фаз місяця.

Відео

Місячний календар стрижки волосся

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!