Салат Волоть - рецепти для схуднення і очищення організму

Кожна жінка хоче бути стрункою і красивою. Проте краса залежить не тільки від зовнішнього вигляду, а й від внутрішнього стану, почуття легкості, чистоти, задоволеності своїм організмом. Цього легко досягти, якщо регулярно вживати в їжу корисний, майже чарівний овочевий салат під оригінальною назвою «Мітелка».

Користь салату Волоть

Загальновідомий факт: від стану нашого кишечника безпосередньо залежить стан нашого здоров'я. Адже якщо він чистий і працює нормально, ми відчуваємо себе повними сил і енергії. Якщо ж у ньому збирається багато некорисних продуктів життєдіяльності людського організму – погіршується стан шкіри, знижується імунітет, розвиваються різноманітні захворювання. Щоб не було подібних проблем, треба час від часу забезпечувати своєму кишечнику глибоке очищення від зібрався сміття.

Існують різні способи чищення – хтось використовує касторку або рослинні масла, хтось вдається до допомоги клізми, але більш щадний, корисний, навіть приємний варіант привести в порядок свій кишечник, а заодно скинути трохи зайвої ваги – просто приготувати чудодійний очищаючий салат. Повірте, це не перебільшення – таке просте у приготуванні блюдо і правда дуже цінне для нашого організму. Користь салату Волоть полягає в наступних його властивості:

  • допомагає очистити кишечник від скупчилися шлаків і токсинів;
  • нормалізує процеси травлення;
  • сприяє ефективному схудненню, підвищуючи активність перистальтики кишечника;
  • володіє проносними властивостями, тому є чудовим засобом боротьби з нерегулярним стільцем;
  • благотворно діє на кишкову мікрофлору, як наслідок – на загальний стан організму;
  • допомагає знизити рівень холестерину в крові.

Однак не усім підходить такий спосіб очищення. Лікарі не рекомендують вживати в їжу салат Мітла людям, які страждають різними шлунковими захворюваннями. Серед них – виразка, гастрит, підвищена кислотність. Діабетикам теж не варто долучатися до такого методу чищення кишечника або схуднення – вживання овочевий щітки може більше зашкодити, ніж принести користі.

Салат Щітка для схуднення

Варіантів використання салату Щітка для схуднення маса. Можна організувати окремі розвантажувальні дні. Якщо є бажання скинути швидко і багато – сісти на тижневу дієту на одному салаті, але в такому випадку потрібно ще величезна сила волі і відсутність проблем зі здоров'ям. Можна чергувати дні на салаті з білковими днями, а якщо не хочете обмежувати себе в харчуванні, можна їсти мітлу тільки вранці або ж просто замінити нею вечерю – процес схуднення буде плавним і безболісним, хоч і трохи затягнеться.

Салат Мітла для очищення кишечника

Цей салат готується виключно зі свіжих овочів або фруктів, багатих клітковиною і грубими харчовими волокнами, які діють як мітла для кишечника, не залишаючи після себе й сліду харчового сміття або патогенної мікрофлори. Продукти, що пройшли термічну обробку, вже не будуть мати такими сильними очисними властивостями. Салат Мітла для очищення кишечника краще готувати тільки з овочів – тоді чистка буде більш ретельного і глибокого.

Калорійність салату Волоть

Основними компонентами такого нехитрого страви є малокалорійні свіжі овочі або фрукти. Логічно, що і калорійність салату Волоть буде зовсім низькою, і той калорії будуть набігати за рахунок рослинного масла, яким заправляється блюдо. В залежності від інгредієнтів у вашій тарілці, буде визначатися і калорійність салату. Як правило, це не більше 65-70 калорій на 100 грам. Навіть якщо ви з'їсте за день дозволені півтора кілограма салатної маси, загальна сума калорій за день не перевищить 1000.

Рецепт салату Щітка для схуднення

Як тільки салат став набирати популярність, з'явилися десятки його варіацій. Можна зустріти навіть виключно фруктові рецепти, святкові варіанти з часником, горіхами або чорносливом, гострі, з додаванням спецій. Проте класичним залишається рецепт салату Щітка для схуднення, де базою будуть такі овочі:

  • капуста (білокачанна або червона);
  • сира буряк;
  • морква;
  • рослинна олія і сік лимона.

Рецепт будь-якої страви можна інтерпретувати, виходячи з своїх гастрономічних уподобань. Легко можна змінити інгредієнти класичного рецепту, замінивши, наприклад, звичайну білокачанну капусту пекінську, замість моркви додати стебла селери, огірок або яблуко, доповнити смак салату зубчиком часнику або зеленню (чудово підійде петрушка або кріп). Кожен раз буде вдаватися нове блюдо. Тільки от від буряків відмовлятися не варто – буряк відіграє у процесі очищення саму важливу роль, адже має сильну проносну властивість.

Процес приготування такого салату елементарний. Знадобиться спочатку добре вимити й подрібнити овочі будь-яким зручним способом: нарізати дрібною соломкою, натерти на тертці або накришити не дуже великими кубиками. Потім приготувати заправку: в окремій мисці змішати пару ложок рослинного масла (краще взяти оливкова або кунжутне) з ложкою лимонного соку. Додати заправку до решти інгредієнтів, перемішати. Овочі брати в рівному співвідношенні (можна трохи більше капусти).

Відео: Салат для схуднення і очищення кишечника

ФІТНЕС РЕЦЕПТИ ☞ САЛАТ "МІТЛА" ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ КИШЕЧНИКА І ПООХУДЕНИЯ

Відгуки

Олена, 23 рокиДуже рада, що дізналася рецепт цього диво-салатику. Він допоміг мені скинути вагу, а також уникнути гормонального лікування. Їм волоть на вечерю з яким-небудь м'ясним блюдом (так мені порадив дієтолог). Відмовилася від мучного і солодкого, кількість солі теж обмежую. За рік пішло 20 кг, аналізи прийшли в норму, покращилося самопочуття.
Валентина, 55 роківУ свої 55 ягідка знову. І все завдяки такій чудовій овочевий щітці! Регулярно роблю розвантаження тільки на салаті, намагаюся багато ходити. Схудла, пострункішала, зменшилися припливи, хочеться літати. Подружки дивуються таким метаморфозам, наполегливо просять розкрити секрет свого омолодження. Чоловіки звертають увагу. Приємно то як!
Інга, 32 рокиДізналася рецепт волоті по телевізору, вирішила спробувати. Правда, після лимонного соку у мене сильна печія, обходжуся без нього – заправляю салат тільки оливковою олією. Зайвої ваги небагато, та й не збиралася я худнути, а тільки почистити кишечник. Чищу себе так раз в тиждень – шкіра сяє, віруси не чіпляються, організм працює, як годинник.
Наталя, 27 роківСалат Терка мені порадила подруга. Треба терміново худнути до літа. Тиждень на одному салатик не витримала, їм його на сніданок і вечерю. Худну повільно, але впевнено. Така методика мені дуже подобається – час для приготування багато не треба, можна щоразу додати новий інгредієнт і отримати новий смак. Волоть реально працює! Причому дуже якісно.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!