Аксесуари для волосся дитячі та жіночі

Представниці прекрасної статі з допомогою ободків, пов'язок, шпильок, затискачів навчилися перетворювати повсякденні зачіски і створювати образ для урочистих випадків. Правильно підібрані аксесуари для волосся допоможуть підкреслити вашу жіночність, додадуть стилю романтичності. Прикрашати свої зачіски люблять всі дівчата незалежно від віку і довжини волосся.

Модні аксесуари для короткого волосся

Власниці коротких зачісок також використовують прикраси для волосся. Змінити стрижку допоможуть яскраві обідки, пов'язки з квітами, шпильки, віночки. Їх можна використовувати щодня або, проявивши фантазію, доповнити вечірній образ. З допомогою різних аксесуарів ви самі створите красивий образ, не звертаючись за допомогою до професійного перукаря.

Ободок

В якості прикраси коротких зачісок підійде пластиковий, металевий, каучуковий обідок різних розмірів і кольорів. З його допомогою ви приберете неслухняні пасма з особи або зафіксуєте покладену наверх чубок. Аксесуар яскравого кольору підійде темноволосим дівчатам, а блондинки можуть використовувати металевий обідок, прикрашений стразами. Замість цього прикраси також можете використовувати атласну стрічку, яку зафіксуйте над чубчиком.

Переваги обідка:

  • підходить для повсякденних зачісок;
  • легко одягається і знімається.

Пов'язки з квітами

З допомогою пов'язки з квітами ви зможете створювати на коротких волоссі різні укладання. Це може бути зачіска в грецькому або ретро стилі. Якщо на пов'язці розміщений один великий об'ємний квітка, то його потрібно розмістити збоку. Коли пов'язку прикрашають багато дрібних штучних квітів, то її опускають на лоб або розміщують посередині укладання. Переваги пов'язки з квітами:

  • не здавлює віскі;
  • застосовується для створення різних укладок;
  • після створення укладання не потрібно підбирати особливий гардероб.

Заколки

Якщо у вас коротке волосся і довга чолка, то зафіксувати її в потрібному напрямку, або просто прибрати наверх, допоможе шпилька. Вона може бути малопомітною, звичайної, без додаткових прикрас, але існують аксесуари, які своїм дизайном привернуть увагу оточуючих і підкреслить всю красу вашої укладання.

Переваги шпильок:

  • неслухняні пасма фіксують в потрібному напрямку;
  • підходять для будь-якої довжини пасом.

Аксесуари для створення зачісок на довгому волоссі

Довге волосся викликають захоплення у оточуючих, але їх власницям доводиться щодня думати, яку укладку виконати. Підкреслити красу довгого волосся ви зможете за допомогою додаткових аксесуарів. Створити прості або вечірні зачіски допоможе шпилька-твістер, а для обсягу радимо використовувати бабетку. Якщо довжина заважає, то затискачі зафіксують пасма в потрібному напрямку.

Бабетка для пучка

Створити ідеальний пучок з довгого волосся допоможе бабетка – подовжений валик або велика кругла резинка, яка створить додатковий обсяг. Інші назви цього аксесуару – «бублик», «пампушка». Пучок можете розташувати на потилиці або високо на маківці. Щоб його створити, потрібно придбати бабетку, дві гумки, шпильку. Технологія укладання проста:

  1. Розчешіть волосся і зберіть в тугий пучок.
  2. Візьміть об'ємну круглу бабетку і вставте в отвір всі пасма.
  3. Розподіліть всі пасма по діаметру бабетки так, щоб її не було помітно.
  4. Зафіксуйте пучок, одягнувши зверху гумку.
  5. Пасма, які залишилися, оберніть навколо бабетки і заколіть шпилькою.

Дізнайтеся, що таке валик для волосся і як ним користуватися.

Заколка-твістер

Заколка-твістер являє собою подовжену тканинну основу, якою обтягнутий каркас з металевого дроту. Посередині тканини є розріз, в який протягують волосся. Заколка-твістер підійде для створення різноманітних зачісок довговолосим дівчатам. За допомогою цього додатка ви зможете швидко і легко створити акуратну повсякденне укладання або зачіску на урочистий випадок.

Заколка-затискач

Шпильки-затискачі фіксуються на волоссі і щільно прилягають до голови. Вони бувають різних кольорів, розмірів і призначені для закріплення неслухняних пасом або прикраси вечірньої зачіски. Шпильки-затискачі на металевій основі без декорацій використовують у повсякденні зачіски, а аксесуари з намистинками, бісером, стразами підійдуть для доповнення урочистих укладок.

Модні весільні аксесуари для волосся

Після того як весільну сукню обрано, необхідно вибрати аксесуари для волосся, які будуть доповнювати вашу зачіску. Створюючи образ нареченої, підбираючи прикраси не обов'язково використовувати традиційну фату. Сучасні модниці останнім часом віддають перевагу:

  • диадемам;
  • незвичайним прикрасами з пір'я;
  • ободкам з штучним квіткою;
  • затискачів, прикрашеною дорогоцінним камінням;
  • атласних стрічок;
  • гребінців.

Вибравши для прикраси своєї весільної зачіски елітну діадему, зверніть увагу на спосіб кріплення і її розмір. Якщо цей аксесуар має форму обідка, що нагадує корону, то його легко буде закріпити на маківці. Але у випадку кріплення у вигляді гребінця, невеликий діадемою обрамляють пучок або високі укладання. Масивне прикраса підійде для власниць густого волосся, а крихкий, ніжний аксесуар радимо використовувати дівчатам з тонкими волоссям.

Додати в свій образ загадковості, жіночності наречена зможе, доповнивши укладання атласною стрічкою або дизайнерськими прикрасами з пір'я. Стрічки вплітають в косу або обрамляють чубок. Вибираючи цей аксесуар потрібно ретельно підібрати його в тон сорочці нареченого або бутоньєрки. Прикраса з пір'я кріпиться за допомогою невидимок або шпильок. Якщо аксесуари для волосся об'ємні, то їх слід розмістити збоку.

Останнім часом наречені віддають перевагу ободкам з штучними квітами. Аксесуар гармонує як з розпущеним волоссям, так і з зібраними. Обідок може прикрашати один великий квітка або дрібні суцвіття, доповнені великим перлами або бісером. Брюнеткам рекомендуємо віддати перевагу прикрасам з яскравими, насиченими кольорами. Блондинкам слід використовувати квіти білої, персикової гами. Такий аксесуар додасть нареченій розкоші і величі.

Стильні дитячі прикраси для волосся

Маленькі модниці люблять не тільки плаття, але і просять маму прикрасити їх коси симпатичними прикрасами. В залежності від віку дитини, можете використовувати різні пов'язки, обідки або гумки з гачками. Тканинні пов'язки з великим бантом підійдуть для малюків, а юним принцесам старші рекомендуємо використовувати обідки з яскравою квіткою або діадему.

Батьки також можуть придбати затискачі, гумки та іншу біжутерію для волосся, яка прикрасить їх дочка. З допомогою затискачів довге волосся дівчинки будуть зафіксовані в потрібному напрямку. Такі шпильки бувають різних конструкцій, на яких прикріплені квіти, фігурки тварин, фрукти, намистини, стрази, дрібні камені або пластикові герої мультфільмів. Використання прикрас допоможе дівчинці відчути себе принцесою.

Відео

Щоб створити прикраса ручної роботи вам буде потрібно трохи часу, а в результаті вийде оригінальний квітка, який красиво доповнить вашу зачіску. Представлений на відео процес виготовлення аксесуара умільці зможуть легко повторити в домашніх умовах. Техніка виконання не вимагає особливих навичок, тому створити прикрасу вийде у кожної дівчини.

Аксесуари для волосся своїми руками

Фото-підбірка жіночих аксесуарів для волосся

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!