Як схуднути на розвантажувальних днях від Малишевої

Відома телеведуча, терапевт і професор розробила не одну дієту, що дозволяє скинути зайву вагу. Є серед них і безкоштовні системи живлення. Офіційний сайт пропонує придбати дієту, яка триває 4 тижні. Разом з докладним меню людина отримує велику коробку з ланч-боксами різного кольору і готової їжі. Передбачені дні з повноцінним раціоном і розвантажувальні дні для схуднення від Олени Малишевої. Вам необов'язково купувати готовий набір, можна підглянути меню, основні принципи харчування і швидко прибрати зайві кілограми своїми силами.

Дієта Олени Малишевої для схуднення

Спеціаліст сформулювала кілька принципів правильного схуднення:

  1. Забудьте про голодування. Вам необхідно їсти стільки, щоб не відчувати сильного голоду. Для цього вживайте їжу 5-6 разів на день малими обсягами.
  2. Розмір однієї порції – максимум 250 р. Якщо не знаєте, скільки це, скористайтесь склянкою. Їжу, яка в нього вміщається, можна з'їсти за раз. Харчуючись так три тижні, зменшити обсяг шлунка.
  3. Кожен день треба випивати 10 склянок (по 200 мл) води. З одним будь-яким прийомом їжі дозволяється 1 склянку кави або чаю без добавок.
  4. Харчування Олени Малишевої передбачає суворий режим: сніданок, ланч, обід і перекуси в один час з проміжком 2-3 години.

Як проводити розвантажувальні дні для схуднення

Дієта від Олени Малишевої включає одну розвантаження через 7 днів. Фахівець рекомендує поставити її, коли ви дуже зайняті. Розвантажувальний день для схуднення від Олени Малишевої може бути злегка недоваренном рис або гречку. Найкраще запарювати окропом напередодні ввечері, якщо готуєте зі своїх продуктів. Якщо користуєтесь готовим набором, тоді залийте вміст пакетика гарячою водою. Вранці можна влити в кашу 1 ч. л. масла рослинного походження. Все повинно бути 8 прийомів їжі, кожен по 125 р.

Є ще дієта Малишевої на 10 днів. Спосіб харчування є розвантажувальним і сприяє схудненню на 5 кг. Дієта заснована на білково-вуглеводному чергуванні: 1 день вживаєте тільки білкову їжу, 2-й день – овочі. Білкове меню виглядає так:

  1. сніданок: 1 яйце, варене яйце, зелень;
  2. інші прийоми їжі: 700 г прісної вареної курки, розподілені протягом дня.

Вуглеводний день – це вживання салату «Щітка». Рецепт: сиру капусту (1/2 кг), морква (1/2 кг), буряк (1/2 кг) дрібно поріжте або потріть на тертці. Перемішайте, добре відіжміть рукою, щоб пішов сік, влийте 1 ч. л. лимонного соку. Додавати сіль не можна. Обов'язково дотримуйтеся водного режиму – 2 л води в добу обов'язкові. Це весь раціон на 10 днів.

Меню для схуднення від Олени Малишевої

Найцікавіша частина – практична. Меню, розроблене Оленою Малишевої, виглядає так:

Сніданок

1-перекус

Обід

2-й перекус

Вечеря

ПН

Вівсяна каша

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

Макарони з фрикадельками і томатним соусом, салат: огірки, помідори, зелень

Батончик фруктовий з абрикосом

Суп-локшина з м'ясом курки і петрушкою, листя салату

ВТ

Батончик фруктовий з горіхами і яблуками

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

Пропарений рис, філе кети, листя салату

Суміш: ананас, фундук, папайя, ізюм

Жульєн з курчати, салат: огірки, помідори, зелень

СР

Мюслі «4 злаку з гарбузом»

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

Феттучині з курчам, запечені з соусом морней, салат: огірки, помідори, зелень

Батончик фруктовий з журавлиною і вишнею

Ліниві голубці з овочевим соусом, листя салату

ЧТ

Мюслі з насінням, цукатами, горіхами

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

Картопля з грибами та цибулею по-старорусски, листя салату

Суміш: ананас, папайя, родзинки і мигдаль

Крем-суп з брокколі з сухариками, салат: огірки, помідори, зелень

ПТ

Омлет: курячі яйця, молоко, брокколі

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

Відварений рис, філе курчати, салат: огірки, помідори, зелень

Суміш: мигдаль, фундук, сухофрукти

Крем-суп гарбузовий по-англійськи, листя салату

СБ

Пшоняна каша з шматочками манго

100 г ягід / 1 яблуко / 1 апельсин

М'ясні зрази з грибами, гречка, листя салату

Батончик фруктовий з горіхами і яблуками

Французький грибний жульєн, салат: огірки, помідори, зелень

ВС

Розвантажувальний день: 1 кг запареної гречки/рису, поділені на 8 порцій

Рецепти дієти Малишевої

Всі страви в дієті, купленої у Малишевої, готуються в мікрохвильовій печі за 5-10 хвилин, запарюються водою або вживаються сирими. Якщо робити їх самостійно, доведеться витратити більше часу. Ось два рецепти страв:

  1. Мюслі з насінням, цукатами, горіхами. Приготуйте суміш вівсяних, кукурудзяних, житніх, ячмінних пластівців, подрібніть горіхи і будь-які цукати. Змішайте всі інгредієнти, додайте трохи рідкого меду, води, кориці. Прогрійте духовку, обробіть деко рослинним маслом, випікайте мюслі 30-40 хвилин (до золотистого кольору).
  2. Феттучіні, м'ясо курчати під соусом «Морней». Обсмажте курку і цибулю, додайте петрушку, часник, цибулю, сіль, чорний мелений перець. Відваріть до напівготовності макарони твердих сортів, заправте їх вершковим маслом. Зробіть соус Морней» (він схожий на бешамель, але ще треба додати тертий сир). Викладіть на змащене деко макарони, м'ясо, налийте трохи води, викладіть зверху соус і поставте в духовку на чверть години (190 °С).

Дізнайтеся, як правильно поводити розвантажувальні дні для схуднення.

Відео: розвантажувальні дні на рисі та інших продуктах

Легке харчування особливо ефективно після свят, під час яких людина мало в чому собі відмовляє. Як результат – кілька зайвих кілограмів. Розвантажувальні дні для швидкого схуднення від Олени Малишевої допоможуть відновити форму, зняти тягар з шлунка, підшлункової і поправити здоров'я. Про найкращі способи помірного харчування розповідають відомі лікарі разом з професором Малишевої.

Кращі розвантажувальні дні на рисі та інших продуктах

Відгуки

Олеся, 27 роківХарчування, яке пропонує Малишева, смачне і різноманітне. По грошам виходить недешево, особливо якщо людина не звик купувати манго і ананаса просто так. Дієта побудована на основи правильного харчування, тому нічого нового мені не відкрила. За місяць я схудла на 5 кг
Жанна, 38 роківКупила коробку з набором їжі від Малишевої і пошкодувала. Багато продуктів заморожене (довелося розкладати по сусідських морозилкам), і переплата божевільна! Я ті ж продукти окремо могла придбати в два рази дешевше, і вийшло б якісніше. Їжа смачна і корисна, але не за такі гроші!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!