Маска з авокадо проти зморшок

З'явилися зморшки? Скористайтеся ефективним натуральним засобом, дбайливо приготованою мудрою природою, яке щодня допомагає підтримувати здоров'я тисячам жінок. Домашня маска з авокадо для обличчя від зморшок поверне шкірі пружність, свіжість і красу. Дізнайтеся, як правильно використовувати фрукт, які рецепти підійдуть особисто вам, щоб отримати найкращий ефект.

Рецепт масок від зморшок з авокадо

Екзотичний плід практично не викликає алергії, тому жінки будь-якого віку обирають його для догляду. Жири, якими багата фрукт, зволожують суху шкіру, вітамін А допомагає формувати нові клітини. В домашніх умовах косметичні засоби готують не тільки з м'якоті. Популярно і масло проти зморшок. Воно містить всі корисні речовини, властиві фрукту. Масло авокадо в косметології вважають базовим, використовують як самостійний продукт або як основу для поживних сумішей, додають у креми.

Якщо вам потрібен сильний тривалий ефект, застосовуйте масляні суміші. Наносьте їх замість звичайного крему на обличчя, попередньо зробивши тест на алергію, вранці і ввечері. Результат помітний після декількох застосувань. Курс становить 10-14 днів, після чого нанесіть засіб до трьох разів на тиждень. Експериментуйте, щоб підібрати оптимальний склад. Підтримуйте красу маска з авокадо для обличчя від зморшок.

З олії авокадо

Самий легкий і доступний спосіб зменшити нерівності – масло авокадо для шкіри:

  1. Нанесіть засіб на очищену шкіру обличчя.
  2. Через півгодини промокніть паперовою серветкою.
  3. Використовуйте вранці і ввечері.

Якщо вам необхідно сильний засіб, яке мобілізує всі сили організму, спробуйте суміш, що стимулює вироблення колагену:

  1. Змішайте 20 мл авокадо, неролі (6 крапель) і рожевого дерева (8 крапель).
  2. Користуйтеся замість крему.
  3. Зберігайте в темному скляному флаконі не більше 10 днів.

Маска з олії авокадо для обличчя від зморшок наситить вітамінами, поліпшить колір, збільшить утворення нових клітин:

  1. Змішайте по столовій ложці масляної рідини авокадо і мигдалю.
  2. Додайте ефіри ладану (2 краплі), моркви (5 крапель) і шипшини (10 крапель).
  3. Перші 10 днів використовуйте вранці і ввечері, потім по необхідності.

З плодів авокадо

Посилений склад для глибокої регенерації:

  1. Розімніть вилкою невелику кількість м'якоті плоду, щоб вийшла одна столова ложка.
  2. Змішайте з масляною сумішшю макадамії (2 чайні ложки), краплею масла рожевого дерева, 2 краплями ароматного масла іланг-ілангу.

Розгладжуючий складу додасть обличчю сяйво, посилить вироблення нових клітин:

  1. Змішайте пюре половинки фрукта з яйцем. Додайте по столовій ложці меду, кефіру, чайну ложку соди, краплю ефіру апельсина.
  2. Ретельно перемішайте, охолоджуйте дві години.

Підтягуючий антивіковий догляд:

  1. Ретельно перемішайте оливкова олія (столову ложку) і пюре половини фрукта, охолодіть.
  2. Нанесіть за годину до сну.

Відео: як зробити маску для обличчя проти зморшок

Омолоджуюча маска з авокадо/ маска тижня 13.03.2017

Відгуки

Ірина, 42 рокиДуже люблю цей фрукт не тільки в масках. Часто роблю вдома, просто змішую виделкою разом з медом, через півгодини обличчя трохи підтягується. Природно, доводиться і більш серйозні кошти використовувати. Щоб виглядати молодо, потрібно йти на жертви, кожен день витрачати на себе час.
Маргарита, 31 рікА я робила просто: наливаю прямо в долоньку трошки авокадного масла, капаю за настроєм будь ефіри, апельсин, лаванда, іланг-іланг, жасмин. Через пару тижнів взагалі перестала користуватися, шкіра гладка і ніжна. З домашньою косметикою ніякі креми не потрібні!
Олена, 37 роківРобила як-то раз маску, напевно, занадто багато налила оливкової олії, все перетворилося в якусь жирну кашу. Через кілька хвилин ця каша почала стікати, заливаючи все навколо, так що довелося по-швидкому змити. Природно, ніякого ефекту я не помітила, та й бажання пробувати якось пропало.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!