Як залучити багатство і удачу за допомогою амулета - як зробити своїми руками або вибрати в магазині

Для залучення багатства існують амулети на успіх і гроші, які покликані притягувати фінансовий добробут і достаток. Готовий талісман слід розмістити в зоні багатства в будинку або носити весь час при собі. Амулети для залучення грошових коштів є відмінним допоміжним елементом впливу для поліпшення фінансової ситуації в сім'ї. Зробити оберіг на успіх і гроші можна самостійно. Наприклад, знайти монети, зліпити їх за допомогою шматочків воску, прикрасити грошовим деревом в червоних стрічках робочий стіл.

Що таке амулет

Талісман або амулет – це предмет або ювелірна прикраса, якому людина приписує властивості магічного інструменту, який має принести удачу, щастя, бути оберегом від негативної енергії. Володарі амулетів постійно носять їх на тілі для залучення до душі позитивної енергетики, прихильності до життя людини білої магії. Для залучення фінансового процвітання в сім'ю господарі зберігають талісмани в затишних куточках квартири або будинку. Амулет не слід виставляти напоказ через велику кількість негативної енергії, що виходить від сторонніх людей.

Які амулети притягують гроші

Здавна люди замислювалися над способами залучення фінансового благополуччя. Талісмани на удачу і гроші з найдавніших часів виготовлялися білими магами, екстрасенсами, мудрецями. З плином часу все складніше стає відшукати дієвий спосіб для поліпшення грошової складової життя. Більшість людей забули про такий метод залучення успіху. Амулети для притягнення грошей та удачі притягують своєму власникові не стільки гроші, скільки успіх в його справах, роботі, бізнесі. Талісманом може бути будь-який предмет, наприклад, підкова, рослини.

Грошові амулети, що притягають багатство, прикрашають прадавніми символами, рунами, зображеннями знака зодіаку. Обереги часто виконуються в зелених, фіолетових, червоних кольорах – вони сприяють виграшу великих сум, вдалому пошуку дорогоцінних скарбів. Зрозуміти, які талісмани приносять успіх і гроші, можна також на власному досвіді використання такого інструменту як грошовий амулет.

Для залучення удачі в банківських справах, магічний предмет потрібно правильно зарядити: під час повного місяця талісман покласти на великі купюри, золоті прикраси (кільця, кулони, браслети), запалити свічку і капнути на талісман ефірним маслом конюшини, візуалізуючи при цьому виконання бажань в області фінансів, бажану суму рахунку. Такі обряди символізують вдалі комерційні угоди.

Зображення руни

Класично наноситься на внутрішню сторону гаманця або на дно скарбнички, металевого сейфа. Рунічні талісмани використовувалися в замовляннях, магічних ритуалах, для залучення і збереження багатства – родючості земель, здоров'я худоби, вдалої торгівлі. Деякі імператори, великі купці і торговці настільки сильно вірили в силу цього потужного талісмана, що випалювали або шрамировали руни на власному тілі. Для зображення підійдуть:

  • феху – схожа на латинську «Ф», підняту вгору;
  • ингуз – руна достатку і родючості, ромб із «вусиками»;
  • уруз – символ сонця, дії і успіху.

Фігурки тварин

Стародавні люди вірили в священність домашніх і диких тварин, їх здатність приносити гроші, успіх, славу. Заводити в будинку і на скотному дворі намагалися цих тварин. Якщо в силу якихось причин тварина, яка приносить багатство і добробут, завести можна – використовували їх зображення та фігурки. Амулети виготовлялися з натуральних благородних матеріалів: червоного дерева, слонової кістки, золота. Зробити фігурку потрібно обов'язково самостійно. Найпоширенішими тваринами-талісманами є:

  • жаби;
  • домашні кішки;
  • корови;
  • слони (з хоботом вгору).

Нерозмінні банкноти

Одним з найбільш дієвих амулетів збагачення є нерозмінна грошова купюра або монета. Розмір номіналу не важливий, але бажано щоб це була велика купюра. Неразменную купюру обов'язково слід зберігати окремо і в затишному місці, подалі від цікавих очей, так як вважається, що сторонні люди забирають енергію грошей. Крім того, купюри грошових талісманів слід вибрати зі знайдених або подарованих – це сприяє легкому заробітку.

Дорогоцінні камені

Альтернативою неразменной монеті можуть стати дорогоцінні камені. Самим вдалим вибором для такого амулета стане не оброблений, не очищений камінь, бажано видобутий або знайдений. Якщо використовувати дорогоцінні камені із магазину, то вони можуть бути менш ефективними. Це пояснюється «злущування» енергії каменю в процесі обробки або під час володіння ним іншої людини. Найдієвішим амулетом-каменем визнаний смарагд.

Амулет на успіх і гроші своїми руками

Обереги на успіх і гроші своїми руками прийнято робити ще з самого початку їх використання. Виготовлення талісмана своїми руками багаторазово підсилює його дію, т. к. він «запам'ятовує» власника, творця і спрямовує всю силу на конкретну людину. Виготовити амулети можна з будь-яких підручних матеріалів, головне, вивчити відповідні варіанти оберегів, принципи їх дії на чакри. Як зробити талісман на гроші, можна дізнатися на тематичних форумах, подивитися способи виготовлення амулетів на відео.

Імперський амулет

Виготовити самостійно імперську монету дуже просто:

  • необхідно вибрати відповідну ніч (повний місяць);
  • в темряві покласти обрану монетку на шматочок червоної матерії;
  • обв'язати ниткою зеленого кольору;
  • прочитати молитву-прохання про добробут;
  • сховати амулет у затишному місці.

Спеціальний магічний шнур

Амулет на успіх і гроші у вигляді спеціального магічного шнура можна виготовити наступним чином:

  • взяти товсті нитки (вовняні або шовкові) жовтого, зеленого і червоного кольору;
  • заплести в косу або інше фігурне плетіння;
  • при формуванні шнура слід уявляти собі успішну, благополучне життя;
  • шнур носити завжди з собою.

Мішечок з травами

Для виготовлення оберега з травами необхідно:

  • попередньо зібрати і висушити трави (м'яту, чебрець, чортополох);
  • взяти невеликий мішечок виготовлений з грубих лляних волокон (буде краще, якщо тканина для мішечка виготовити самостійно);
  • скласти трави;
  • сховати за іконою або серед книг.

Грошовий клубок

Цей талісман допоможе залучити грошове добробут. Для його виготовлення необхідно:

  • взяти будь-яку монету і вовняну пряжу зеленого кольору;
  • замотати нитками до стану клубка;
  • зафіксувати кінці нитки в клубок шпильками;
  • повісити амулет з внутрішньої сторони вхідних дверей.

Відео

Дарина Миронова робить амулет для залучення грошей

Майстер клас - грошовий талісман в техніці орігамі
Амулет для залучення грошей, щоб завжди у жінки були гроші

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!