Дружина Івана Урганта - Наталія Автандиловна Кікнадзе

Якщо запитати у будь-якої людини, хто така Наталя Кікнадзе, то навряд чи буде отриманий конкретний відповідь. Лише футбольні фанати можуть припустити, що вона є родичкою спортивного коментатора, який прославив прізвище Кікнадзе – Василя. Вони будуть праві – вона племінниця відомого диктора, але це ще не вся інформація. Хто ж така Наталя Автандиловна Кікнадзе, цікаві факти біографії і особистої життя, фото родини.

Хто така Наталя Кікнадзе

На жаль, відомо не так багато подробиць з біографії Наталії, як про її чоловіка, відомого шоумена Івана Урганте. Наталія Ургант – росіянка з грузинським корінням. Красива жінка не прагне бути публічною людиною. Наталя вважає за краще триматися в тіні, не відвідувати світські заходи. Їх стосунки з телеведучим – таємниця під сімома замками, адже немає жодного інтерв'ю, розкриває всі секрети їхнього сімейного життя.

Біографія

Наталія Автандиловна Кікнадзе народилася 5 березня 1978 року, зросла в Санкт-Петербурзі. Її батько – Автанділ Юрійович, грузинський ювелір, співпрацював з високопоставленими особами Радянського Союзу, мати – Тетяна Василівна, займалася сімейним затишком, вихованням дітей. У Кікнадзе є два брата, які присвятили своє життя медицині. Сім'я жила в шикарній квартирі самого престижного району міста.

Вся золота молодь вчилася в Санкт-Петербурзі разом, в гімназії при Російському музеї. Однокласником дівчини був її нинішній чоловік, майбутній шоумен Іван Ургант. Вони багато часу проводили разом, грали в одній команді КВК, були активними учасниками творчих акторських гуртків. Наталія подавала великі надії, всі педагоги обіцяли їй успішне акторське майбутнє.

Так склалися обставини, що з особистих причин Кікнадзе вибрала для себе іншу життєву дорогу. Жінка згадує, що Ургант був дуже популярний у всіх дівчат школи, особливо однокласниць. Іван з теплотою згадує випускний клас гімназії, коли в його серці зародилася перша шкільна любов до дівчини. На той момент взаємності не було, адже відразу після школи чоловіком Наталії став грузинський бізнесмен Вахтанг Куталіа.

Особисте життя Наталі Автандиловны Кікнадзе

Подейкують, що Іван Ургант зробив пропозицію руки і серця Наталії Автандиловне Кікнадзе ще на випускному вечорі, але отримав грубий відмова. Адже на той момент дівчина вже була заручена з Вахтангом Куталіа, чекала народження дітей. Зараз жінка не може сама відповісти на питання, що зіграла головну роль в її заміжжя – любов або повагу до батька, познакомившего донька з сином свого партнера по бізнесу. Через деякий час Наталя розлучилася, пішла від чоловіка з двома дітьми (дочка Еріка і син Ніко), не побоюючись відсутність фінансової підтримки.

Іван Ургант і Наталя Кікнадзе

Пара разом вже десять років, з 2007 року. Подружжя не тільки офіційно розписані, але і скріпили свій союз перед вищими силами, повінчавшись. Урочиста церемонія пройшла в Нікольському соборі Пітера. На вінчанні були тільки найближчі люди. Про це повідала світу улюблена бабуся Вані Ніна Ургант. За її словами, на цей крок Урганта спонукала смерть мами, яка стала страшною трагедією в житті відомого телеведучого. Наталія підтримала чоловіка, і це змусило його переглянути погляди на життя.

Історія кохання

Пройшло багато років з того часу, як колишні однокласники знову побачилися. Зустріч відбулася в 2006 році, на території рідного Пітера, куди Ваня приїхав в гості до родичів. За вечерею в затишному ресторані пара поговорила про життя, поділилися цими подіями з життя. Вже в той вечір вони зрозуміли, що закохані, і стали постійно спілкуватися. Іван спокійно прийняв той факт, що в попередньому шлюбі Наталя народила двох дітей.

Іван і Наталія зустрічалися таємно. Більше двох років вони ретельно приховували свої відносини: нічого не знали ні родичі, ні засоби масової інформації. Коли Ургант зробив Наталі пропозицію, вона, не роздумуючи, переїхала до нього в Москву. Преса припускає, що офіційного одруження у них не було, але є ймовірність, що це було зроблено в суворій секретності, Іван все ж зробив пропозицію Наталії вийти за нього заміж.

Перша і остання дружина

Раніше Іван Ургант був одружений на Карині Авдєєвої, потім перебував у цивільному шлюбі з Тетяною Геворкян, другою дружиною, але до весілля відносини не дійшли. Наталю Автандиловну Кікнадзе він при всіх сміливо називає своєю першою і єдиною дружиною. За словами рідних телеведучого, новина про одруження шокувала всіх. Вони сподівалися, що весілля буде, але нареченою стане Тетяна Геворкян, адже з нею Іван жив більше чотирьох років. Про весілля вони були сповіщені безпосередньо перед заходом.

На сьогоднішній день Наталія Автандиловна Кікнадзе – краща невістка, яка чудово ладнає з батьками, і мати двох дітей Вані. Старшу доньку Ніну Кікнадзе народила 15 травня 2008 року, дівчинку назвали на честь бабусі Івана, відомої актриси Ніни Ургант. У 2015 році народилася дочка Валерія. Діти і створення сімейного затишку – сенс життя жінки. Дружина Урганта Наталя Кікнадзе справляється з цією місією просто чудово.

Чим займається дружина Івана Урганта

На даний період часу Наталія повністю присвячує себе дому і сім'ї, виховує трьох дітей: дитину від першого шлюбу з грузинським бізнесменом, і двох дочок від Івана Урганта. Вона чудово готує, лише завдяки її старанням в сім'ї панує затишок і тепла атмосфера. Крім цього, жінка володіє рестораном «The Сад», який вона отримала в подарунок від коханого чоловіка.

Світські плітки

На одному зі світських заходів, яке відвідали Ургант з дружиною, було помічено зміна стилю одягу Наталі. Кікнадзе з'явилася в просторому чорному платті, не ограничивающем рухів. Це дало привід припустити, що Наталя Автандиловна Кікнадзе вагітна. Іван Ургант і його дружина знову чекають дитину? Наталія вагітна хлопчиком? Це таємниця, покрита мороком, адже пара відмовляється коментувати подібні припущення. Тільки у цьому випадку здатне розкрити всі таємниці. Instagram зірок з цього питання небагатослівний.

Чутки про розлучення

Ургант ретельно намагається приховати своє життя від сторонніх очей. На будь-яке питання, що стосується сім'ї, він здатний спритно, з почуттям гумору, жартами. Нещодавно в пресі з'явилася інформація про те, що красива пара знаходиться на межі розриву. Час від часу відразу кілька видань повідомляють новину про розлучення. Не виключено, що це відбувається з-за того, що Урганты намагаються не відкривати завісу свого особистого життя, і журналісти фантазують, вигадують біографію зірки так, як їм завгодно.

Злі язики подейкують, що Наташа розлучається, тому що її не влаштовує відсутність чоловіка вдома, постійно відбуваються конфлікти. Всі домисли журналістів нещодавно знайшли підтвердження на одній з вечірок в «The Сад» – молоді люди були напружені, сторонилися один одного, награно посміхалися. Преса відразу ж поширила чутки про швидке розлучення. Це обурило Івана Урганта, і він все ж дав інтерв'ю одному з журналістів, заявивши, що дружина і діти – це найдорожче, що є в його житті, і чутки ЗМІ – чергова пастка репортерів для підвищення рейтингу.

Відео

Іван Ургант і його дружина Наталя Кікнадзе. У шлюбі з 2007 р.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!