Дієта Інни Воловичевой - меню на тиждень з рецептами страв

Багатьом українкам в боротьбі із зайвою вагою прийшла на допомогу дієта Інни Воловичевой. У зірки телепередачі «Дом-2» вийшло змінити свою фігуру до невпізнання (мінус 40 кг) завдяки унікальній методиці, яку вона сама розробила. В даний час учасниця телешоу носить плаття 46 розміру!

Як схудла Інна Воловичева

Різке схуднення учасниці «Дом-2» викликав великий ажіотаж у дівчат всієї країни. Будь-яка система живлення має свої особливості і заборони: дієта Воловичевой суворо забороняє їсти після 18.00, адже це суворий спосіб спалювання жиру. При цьому сама методика дуже проста і зрозуміла кожному. Забороненими компонентами цієї дієти є:

  • смажена і жирна їжа,
  • солодка і солона їжа,
  • випічка,
  • алкоголь.

Як схудла Воловичева з Дому-2? Відповідь проста: за етапами. Розкішна фігура вимагає багато зусиль і залізної сили волі. В процесі схуднення треба подолати багато спокус і пройти три етапи:

  • Перший – це підготовка організму перед початком схуднення до нового раціону харчування. Для цього потрібно один за іншим виключити з меню заборонені продукти.
  • Другий – дотримання всіх правил дієти. Фізичні вправи в комплексі зі здоровим способом життя закріплюють результат дієти.
  • Третій етап передбачає вихід з дієти, повернення до звичного раціону.

Книга Інни Воловичевой

Вже вийшла книга про схуднення учасниці телешоу, де вона розповідає про дієту, ділиться секретами свого розкішного зовнішнього вигляду. Інна Воловичева – книга про схуднення безкоштовна для онлайн перегляду – відмінно розповіла про тонкощі системи. У книзі зірка зізнається, що не любить заняття спортом, але для хорошого результату схуднення була змушена займатися ним кожен день. Режим фізичних навантажень повинен бути максимальним. Для правильного спалювання зайвого жиру корисно займатися плаванням в басейні і ходити в лазню.

Дієта Інни Воловичевой по днях

Як говорить сама Інна Воловичева – дієта 7 днів допоможе впоратися з будь-якими проблемами з вагою і тривати декілька місяців. Всі напої повинні бути без додавання цукру. Меню на 7 днів:

  • 1 день. Снідати потрібно відвареним рисом, кава. На обід з'їсти омлет із зеленню плюс овочевий салат, запити чаєм з молоком. На обід – варене яйце, фреш з грейпфрута.
  • 2 день. З ранку зварити вівсянку на воді, кава з молоком. На обід приготувати на пару 250 г нежирної курки з овочами, нежирний кефір. Ввечері приготувати омлет з 2 яєць, чай.
  • 3 день. Сніданок – каша з гречки з кефіром. На обід відварений кролик (не більше 250 грам) і легкий салат, чай. На вечерю випити нежирний йогурт з яблуком.
  • 4 день. Сніданок – гречка з нежирним кефіром, апельсин, фруктовий чай. В 13-00 – нежирна яловичина з консервованою кукурудзою, стакан апельсинового соку. На вечерю – зварена на пару куряча грудка з брокколі, свіжий грейпфрут.
  • 5 день. Вранці – вівсянка на воді (не солити, не цукрувати), кава з молоком. Обід – яловичина з овочами, приготована в пароварці, чай. Увечері з'їсти омлет на молоці, салат з свіжої капусти.
  • 6 день. На сніданок – рис, апельсиновий сік. Обід – риба або інші морепродукти, несолодкий кави. Повечеряти відвареної курячої грудкою з огірком, випити склянку фрешу.
  • 7 день. Снідати потрібно вівсяною кашею, кави з молоком, яблуко. На обід – на пару, відварена риба з помідорами, зелений чай. До 17-00 проварити курячу грудку, є салат з морської капусти, випити ананасовий сік.

Дієта методом Інни Воловичевой обґрунтовує і вихід з неї: слід поступово вводити у свій раціон один за іншим звичний продукт (один тиждень), а в майбутньому контролювати якість і кількість їжі. Блог Інни Воловичевой – місце, де дівчина розповідає про те, як вона худла на очах у багатомільйонної публіки, розкриває секрети свого схуднення.

Відео: що можна і що не можна їсти в активній стадії схуднення?

Що можна і що не можна їсти в активній стадії схуднення

Фото: Інна Воловичева до і після

Відгуки

Аня, 37 роківХуднути за методом Інни виявилося дуже просто. Природно, перші дні дуже хотілося їсти, але я вирішила, що зможу подолати заради коханого. І у мене все вийшло: вже через тиждень я скинула 4,5 кілограм і не збираюся зупинятися. Дякую Інні за відмінні поради. Буду рекомендувати цей метод всім своїм подругам.
Марина, 28 роківМеню Воловичевой допомогло мені скинути 10 кг за місяць. Дуже задоволена результатом, хоча було важко стримуватися вечорами від перекусів. Особливо сподобався салат на обід, а грейпфрут допоміг позбутися ще від однієї моєї проблеми целюліту на ногах. Нарешті-то можна надіти гарне плаття і не боятися засуджують поглядів навколо.
Карина, 23 рокиВипадково знайшла безкоштовний курс тренувань по методу Інни, вирішила почитати. Спершу не повірила написаному, але після короткого періоду тренувань і жорсткої дієти змогла скинути зайві кілограми, привести себе в гарну фізичну форму і навіть відкрити свій онлайн-канал. Зараз допомагаю іншим добитися такого ж ефекту.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!