Підвищення чоловічої потенції травами - ефективні збори, рецепти відварів, настоянок і чаїв

При сучасному рівні щоденних стресів і напруженому, нервовому способі життя більшість чоловічого населення великих мегаполісів все частіше стикається з різноманітними статевими дисфункціями, включаючи імпотенцію. Ще наші прадіди, в часи, коли не існувало нічого схожого на Віагру, рятувалися від чоловічого безсилля з допомогою трави для потенції у чоловіків – готували і пили відвари з одного або декількох рослинних компонентів, налагоджують ключову функцію чоловічого здоров'я.

Корисні трави для чоловіків

Сьогодні розроблено достатню кількість медичних препаратів, чия дія спрямована на швидке рішення чоловічих труднощів з ерекцією. Навіщо використовувати бабусині рецепти і є сенс пити трави для чоловіків, коли можна скористатися останніми здобутками та винаходами сучасної медицини? Трави для чоловічого здоров'я і потенції мають ряд незаперечних переваг:

  • трави для потенції значно дешевше Віагри або аналогічних ліків;
  • трави для поліпшення потенції у чоловіків мають набагато менше протипоказань, ніж препарати для посилення ерекції;
  • курс лікування трав'яним настоєм для потенції допомагає впоратися з коренем проблеми, а не з її разовим проявом.

Яка трава підвищує потенцію у чоловіків

Трави для чоловічої потенції допомагають не просто вирішити проблему з відсутністю ерекції, але і комплексно виправити ряд таких факторів як знижене лібідо, передчасна еякуляція, слабка або втрата ерекція, знижений тонус статевої системи чоловіка. Лікування дасть найкращий ефект, якщо попередньо ви відвідаєте лікаря, який визначить причини статевої дисфункції, поставить діагноз, призначить курс препаратів.

Трави для підвищення потенції у чоловіків, рецепти і способи їх правильного приготування і прийому різні, вибирати відповідну для вашого випадку потрібно виходячи із симптомів хвороби і властивостей кожної лікарської рослини. Деякі з них краще діє у складі трав'яного збору, інші надають найкраще вплив, заварені в чистому вигляді. Добре відомі такі трави і рослини:

  • Лимонник;
  • Радіола рожева;
  • Тибетська женьшень;
  • Імбир;
  • Левзея;
  • Аїр болотний;
  • Пажитник дикий звичайний;
  • Глід
  • Овес;
  • Селера;
  • Петрушка;
  • Кропива;
  • Конюшина;
  • Звіробій;
  • Гінкго Білоба.

Женьшень

Рослина, що має сильну тонізуючу дію, гірський женьшень для потенції прописують як у вигляді трав'яного збору, так і у формі настойок або таблеток. Його приймають як засіб для зняття стресу і подолання втоми. Міститься в корені женьшеню речовина глікозид панаксопанин активно впливає на нервову систему, стабілізує роботу репродуктивної і сечостатевої системи чоловіка, що веде до посилення лібідо, збільшення тривалості та якості ерекції.

Левзея

Корінь левзеї сафлоровидной нормалізує кров'яний тиск, підвищує загальний фізичний тонус організму чоловіки, прискорює обмін речовин. При статевих дисфункціях левзею для потенції приймають або у вигляді спиртової настойки, або готують відвар. Спосіб настоювання і застосування надзвичайно простий:

  1. Здрібнений корінь заливають спиртом або очищеної горілкою в пропорції один до десяти.
  2. Суміш настоюється три тижні в темному місці в закритій скляній посуді.
  3. 40 крапель готової настоянки приймається протягом трьох тижнів перед кожним прийомом їжі.

Можна уникнути застосування спирту настояти левзею на воді, затока 50 грамів сушеного кореня двома склянками окропу, накрити кришкою і настоювати протягом шістдесяти хвилин. Або залити 300 мл холодної води і проварити п'ятнадцять-двадцять хвилин. Приймається відвар за тією ж схемою протягом двох-трьох місяців.

Аїр

Які трави підвищують потенцію чоловіка і чому це відбувається? Такі рослини, як аїр болотний, роблять благотворний вплив на кровоносну систему. Відсутність ерекції часто пов'язано із проблемами кровообігу – порушується процес вироблення сперматозоїдів, так і процеси припливу крові в тазової області і безпосередньо до статевого органу. Аїр для чоловіків допомагає прискорити рух крові в судинах, поліпшити наповнення печеристих тіл, що подовжує статевий акт, що якісно змінює його на краще.

Як приймають аїр для поліпшення потенції чоловіки? Спиртовий настій діє ефективніше, випивається по чайній ложці вранці натщесерце, протягом п'яти тижнів. З-за можливих побічних ефектів під час курсу лікування є ряд протипоказань:

  • гіпертонія;
  • внутрішні кровотечі в медичному анамнезі;
  • виразка шлунка;
  • проблеми зі згортанням крові.

Дикий овес

Використання зерен дикого вівса для чоловіків з статевими дисфункціями обумовлено високим вмістом у них амінокислот, вітамінів і мікроелементів – фосфоліпідів, завдяки яким відбувається седативний вплив на велику частину нервових центрів. Відновлюється нормальна чутливість організму в цілому, що позитивно позначається на лібідо, сили і тривалості оргазму. Пити відвар вівса для відновлення потенції у чоловіків для отримання стійких результатів потрібно довго, від трьох до п'яти місяців.

Трава дубровник

Трави для потенції у чоловіків впливають на чоловічий організм по-різному. Дубровник для потенції, завдяки вмісту в ньому фенокарбоновой кислоті і кумарину, позитивно впливає на роботу сечостатевої системи, нормалізує кровообіг, підсилює статевий потяг. Рекомендується приймати настій рослини або відвар з дубровника, аїру болотного і деревію. Готується він у наступній пропорції:

  • дубровник – 1 частина;
  • аір - 1 частина;
  • деревій – 2 частини;
  • вода – 5 частин.

Трави для потенції в аптеці

Немає ніякої складності в тому, щоб пройти курс лікування від імпотенції і статевих порушень рослинними засобами, можна придбати трави для потенції чоловіків в аптеці. Це можуть бути як порошки та збори із засушених трав, так і екстракти, настої, мікстури, виготовлені на основі цих рослин. Велика частина з них впливає на процес циркуляції крові, що не завжди дає миттєвий ефект, на відміну від препаратів, що діють за принципом Віагри, зате допомагає відновити здоровий стан статевої системи чоловіка і вирішити цю проблему на більш глибокому рівні.

Трав'яний збір для потенції

Практично в будь-якій аптеці можна придбати трав'яний збір для чоловіків – набір трав для посилення потенції, відновлення лібідо, поліпшення якості відчуттів під час статевого акту, підняття загального життєвого тонусу. Застосування засобів рослинного походження надає так само антибактеріальний ефект, допомагає чоловікам протистояти інфекціям, відчувати себе впевненіше не тільки у стосунках з коханою жінкою, але і в будь-якій непростій життєвій ситуації.

Відео: трави для підвищення потенції чоловіків

Трави для підвищення потенції у чоловіків

Відгуки

Анатолій, 58 роківВ молодості ніяких проблем з жіночою статтю ніколи не було, після п'ятдесяти почався простатит і інтерес до сексуального життя став спадати. Звернувся до лікаря – дружина на п'ятнадцять років молодший за мене, потрібно відповідати. Раніше ніколи не чув про те, що існують трави для підняття потенції у чоловіків. Регулярно беру настоянку женьшеню – все відмінно.
Максим, 34 рокиТри місяці не міг знайти роботу, з-за стресу перестав хотіти свою дружину. Пити таблетки не хотілося, старший брат порадив попити трав'яний збір, для заспокоєння і щоб підбадьоритися. Спробував настоянку левзеї, все нормалізувалося після десяти днів прийому. Жінка навіть не помітила нічого, вдалося зберегти обличчя, я задоволений.
Олена, 45 роківВиростила на грядці набір для підтримки потенції коханого – регулярно годую його салатом з селери з петрушкою. Довіряю засобів, які надає нам сама природа, реакція мого чоловіка була виключно позитивною. Всім чоловікам, які страждають проблемами з потенцією, рекомендую вести здоровий спосіб життя, це дуже впливає на сексуальне життя.
Віктор, 54 рокиНіякі трави для потенції мені не допомогли. Користуюся перевіреними медичними препаратами, на дворі 21 століття, вважаю просто смішним приймати всякі корінці. Люблю заварювати імбирний чай, він, кажуть, теж на цю сферу дуже добре впливає, стверджувати не можу. Проблеми іноді бувають – вік, стрес, у шлюбі давно. Головне – не запарюватися.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!