Раскодировка від алкоголю після уколу, установки імпланта або гіпнозу - методи і способи зняття кодування

Надмірний прийом алкоголю – захворювання, від якого важко самостійно позбавитися. Рішення алкоголіків закодуватися обумовлено неможливістю перемогти пристрасть до спиртних напоїв самостійно. Приймаючи його, багато залежні задаються питанням раскодировки від алкоголю в майбутньому в клініці або самостійно в домашніх умовах. Дізнайтеся все про плюси і мінуси даної процедури.

Можна розкодуватися від алкоголю

Розкодування від алкоголізму здійснюється при використанні будь-якого способу позбавлення від залежності. Нарколог, який допоміг перемогти потяг до спиртного, знає, можна розкодуватися після уколу і інших способів блокування, вміє нейтралізувати дію речовини безпечним для пацієнта способом, давши можливість вживати алкоголь. Універсальних підходів і способів розкодувати хворого не існує. Довірятися оголошенням людей, що займаються шарлатанством, які обіцяють приїхати цілодобово і зняти непереносимість алкоголю, не слід.

Будь-який спосіб усунення залежності від спиртних напоїв характеризується певними особливостями. Фахівець знає, як не нашкодити здоров'ю. Розуміння відповідальності такого кроку має першочергове значення. Не який переглянув власну поведінку людей, не оцінив повномасштабно, наскільки згубний вплив надає зловживання спиртним, з високою ймовірністю може повернутися до непереборної тяги до алкоголю.

Свідчення

Розкодування в найкоротші терміни потрібно почали вживати спиртне, забули про огиду і небезпеку або, якщо в тілі знаходиться торпеда або еспераль. Проводити нейтралізацію кодування дисульфірамом, видалити торпеду, припинити дію гіпнотичного навіювання – робота нарколога, яка виробляється в стаціонарних умовах.

Люди, які відчувають тягу до спиртного, погоджуються на підшивку під тиском родичів. Це призводить до того, що вони зриваються і повертаються до звичного способу життя. В торпеді або еспералі знаходиться дисульфірам, несумісний ні з одним видом алкоголю. Поєднання викликає тяжкі наслідки, тому при зриві потрібно розкодування провести в терміновому порядку. Якщо позбавлення від залежності забезпечувалося з допомогою гіпнозу або психологічної кодування, знімається дію аналогічними способами.

Раскодировка від алкоголю екстрено необхідна, якщо у пацієнта виявлено гіперчутливість до використовуваного препарату. Алергічні реакції, погіршення самопочуття є приводом для звернення до лікуючого спеціаліста, який вживатиме заходів по висновку чинного медикаменту з крові. Небезпека повернутися до зловживання спиртними напоями йде на задній план.

Розкодуватися від алкоголю хочуть ті, хто вважає, що зможе самостійно себе контролювати і не стане зловживати спиртним. Рішення приймають після проведення медичного огляду, в ході якого психологічна стійкість пацієнта вивчається. Якщо так і станеться, то зняття кодування безпечно, і людина зможе повноцінно насолоджуватися життям без зловживання алкоголем.

Шкоду

Небезпекою при усуненні блокування тяги до алкоголю є ймовірність повернення згубної звички. Людина, що приймає пропозицію розкодуватися, стикається зі складністю соціальної адаптації, оскільки йому слід доводити собі й оточуючим власну здатність обходитися без спиртного. Розкодування від алкоголю – відповідальний процес. Рішення приймається після зважування всіх факторів і оцінки можливих наслідків, тоді вдається уникнути повернення до вживання спиртного.

Усвідомлення помилок минулого – це можливість повернутися до повноцінного життя при відсутності страху зірватися, почати вживати алкоголь. У рецепти страв, напоїв, ліків часто входить незначна кількість спиртного. Усунення кодування дозволить приймати їх в їжу, не відчувати психологічного або фізичного дискомфорту. Пацієнт зможе поступово повертатися до повноцінного життя, відчувати себе гідним членом суспільства без зловживання алкоголем.

Методи

Згідно з використаними ефективними методами кодування від зловживання спиртними напоями вибираються способи раскодировки від алкоголю, ціна на які варіюється:

  • Прийом лікарських препаратів (таблеток) і рефлекторне кодування від зловживання спиртними напоями. У такій ситуації препарати після закінчення певного терміну кодування самі будуть виведені організмом, і спеціальні маніпуляції не знадобляться. Розкодуватися після уколу через певний час не знадобиться, процес є самовільним. Коли позбутися кодування необхідно раніше, проводиться прийом або ін'єкція нейтралізуючого речовини, здатного видалити препарати.
  • Якщо тіло був імплантований імплантат для позбавлення від алкоголізму, раскодировка від дисульфіраму (речовини, що він доставляє в організм) проводиться за допомогою оперативного втручання і видалення. При психотерапевтичних і гипнотерапевтических методи кодування від алкоголізму використовуються аналогічні способи навіювання і при раскодировке.

Видалення імпланта

При вшиванні імпланта для кодування від алкогольної залежності закінчити його дія просто. Для цього необхідно записатися на прийом до лікаря, який імплантував, пройти обстеження і видалення. Таке оперативне втручання при раскодировке займає небагато часу, а загоєння тканин протікає без ускладнень. Розкодування проводиться шляхом видалення імпланта, після цього припиняється надходження в організм діючої речовини, несумісного з будь-якими видами алкоголю. Людина стає незмінним і може безбоязно вживати спиртне.

Нейтралізація

При медикаментозному кодуванні від залежності нейтралізувати дію препарату можна за допомогою прийому або ін'єкції дози відповідного антидоту. Вибір способу раскодировки залежить від того, яким засобом вироблялося блокування залежності. Важливо звернутися на прийом до фахівця, який допоміг позбавитися від алкоголізму. Довірятися шарлатанам не можна, оскільки така раскодировка від алкоголю буде небезпечною.

Гіпнотичний і психотерапевтичний методи

Психологічні впливу і гіпнотичні способи кодування характеризуються ефективністю в боротьбі з тягою до алкоголю та відсутністю побічних ефектів. Процедура розкодування від такого блокування потягу до спиртного виробляє нарколог, який її зробив. Досвідчений професіонал відмінно володіє методиками кодування, що дозволяють пояснити пацієнту під час сеансу, щоб він більше не торкався до спиртного. Гіпноз і психотерапія є безпечними способами боротьби з алкоголізмом.

Хто повинен проводити раскодировку

Раскодировка від алкоголю, як і процес кодування, здійснюються висококваліфікованими наркологами, які в минулому допомогли перемогти залежність від спиртного. Якщо з якихось причин потрапити на прийом до свого лікаря немає можливості, необхідно звертатися до професіоналів, що використовують аналогічні методики. Кожному, хто вирішив закодуватися медикаментозним методом або за допомогою вживлення імпланта, слід добре запам'ятати, а краще записати, який точно препарат був використаний. Це в майбутньому може знадобитися для раскодировки.

Наслідки

Після раскодировки від алкоголю людина може відчувати невпевненість у власних силах і можливостях. У такому новому статусі йому іноді складно адаптуватися в суспільстві. Навіть сильним духом в цей момент необхідна підтримка рідних, друзів, колег по роботі. З негативних наслідків можна виділити ймовірність повернення до шкідливої звички. Переосмислення власного життя, підтримка близьких, заняття улюбленою справою допоможуть не зірватися, стати гідним членом суспільства.

Коли раскодировка неможлива

Трапляється, що до кодировавшему фахівця потрапити не виходить, оскільки він припинив практику, і хворий алкоголізмом втратив довідку, видану після маніпуляції. Зняти кодування колишньому алкоголіку самостійно або за допомогою наркологів, які є шарлатанами, неприпустимо. Якщо людину турбує власне здоров'я, безпека, він не допустить зняття блокування випадковим особою або самостійно.

Раскодировка від алкоголю в домашніх умовах

Домашнє розкодування можна провести, якщо запросити додому фахівця, який здійснив усунення залежності від спиртного. Ні про яку самостійну раскодировке мови бути не може. У мережі багато інформації про те, що самостійно зробити при будь-яких обставин раскодировку легко, але вона не є достовірною, це небезпечно для вашого здоров'я.

Ціна на раскодировку від алкоголю

Багатьох цікавить, скільки коштує розкодуватися безпечно у професіонала, можна це здійснити в анонімному порядку за прийнятною ціною. У Москві і Санкт-Петербурзі вартість послуг розкодування в профільних центрах варіюється. Ціна залежить від способу, використаного для позбавлення від прихильності і надмірного вживання алкоголю. Дорогим є видалення імплантів, т. к. це хірургічне втручання.

Послуга

Вартість в рублях

Деактивація діючої речовини

2000 - 2800

Видалення імпланта

10000 - 15000

Гіпноз і психотерапія

5000 - 10000

Відео

Розкодування від алкоголізму

Відгуки

Олександр, 37 роківПриховувати не буду, зловживав і запої були частими. Дружина вмовила піти гіпнозом закодуватися. Так прожив 6 років. Потім вирішив, що став осудним і сам зможу не пити. Прийшов знову до того ж лікаря. Не знаю, що він там нашептав, але сказав, що все зняв. Пити не тягне, але на свято пару чарок можу. Цікаво, що не напиваюсь, запоїв немає!
Олексій, 44 рокиЗловживав алкоголем, зрозумів, що без кодування себе в могилу зажену. Мені підшили імплант і попередили про страшні наслідки. Подіяло! Не пив 10 років, а потім набридло, прийшов до лікаря, попросив прибрати. Шкодую, т. к. вже один запій нехай і короткий трапився. Мабуть, мені без сторонньої допомоги не обійтися.
Павло, 50 роківУ молодості любив алкоголь, закодувався за власним бажанням, т. к. зрозумів, що випивка мені роботу псує. Років 12 був закодованим особливим препаратом (укол робили+залякали, що помру, якщо вип'ю). Раскодировался давно, знову робили укол, не вживаю алкоголь багато років.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!