Як схуднути за місяць і на скільки кг

Зайва вага набирається повільно так само, як і йде. Такий процес –результат роботи здорового обміну речовин. Але при повільному метаболізмі, зашлакованості організму, гормональних дисбалансів та інших проблемах зі здоров'ям трапляється так, що позначки ваг стрімко ростуть вгору. Якщо з якихось причин дотримуватися постійної дієти немає бажання, дізнайтеся про експрес-методикою ефективного схуднення за місяць.

На скільки можна схуднути за місяць

Поставивши за мету схуднути за місяць на 2, 5 або 10 кг і не нашкодити здоров'ю, потрібно розуміти принцип роботи організму. Зайва вага з'являється з-за повільного обміну речовин, який не встигає переробляти речовини з їжі в енергію, відкладаючи їх «про запас» в якості підшкірної жирової маси. Особливо це стосується простих вуглеводів, що містяться в солодке, борошняне, алкоголь, фастфуді, майонез з кетчупом.

Потрібно прибрати з раціону споживання перерахованих продуктів або зайнятися фізичними навантаженнями для самостійної витрати калорій. Сідати на виснажливу дієту з великою кількістю обмежень строго не рекомендується. Для організму це буде великим стресом, що призведе до неприємних наслідків. Він вважатиме, що почався голод, уповільнивши обмін речовин ще більше. Спочатку ж, як джерело енергії, зруйнуються м'язові волокна, а тільки потім, почнуть розкладатися жирові клітини.

Необхідним етапом у будь-якій програмі схуднення дієтологи вважають очищення сучасним сорбентом Ентеросгель. Він активно вбирає в себе тільки шкідливі шлаки і токсини, які у великій кількості надходять в кров при розщепленні жирових відкладень. Саме ці токсини провокують характерні для дієти нудоту, неприємний присмак у роті, порушення стільця, тьмяність шкіри, поява на ній прищів і плям. Цей сорбент добре наповнює шлунок, тим самим створюючи відчуття ситості, всмоктує надлишок шлункового соку і ферментів, нейтралізуючи їх подразнюючу дію на стінки шлунка. Припустимо його прийом тривалими курсами на відміну від інших сорбентів.

Реально схуднути за місяць? Встановлено, що правильно скинути більше 5 кг за місяць непросто, але можливо без жорстких дієт. Ґрунтуючись на принципах правильного раціонального харчування, систематично скидається по 4 кг за один місяць, не зачіпаючи м'язову масу. При додаванні руху зі спортивними вправ, цей показник збільшується до 10 кг за місяць.

Як схуднути за місяць на 10 кг

Щоб схуднути за місяць на 10 кг, вам потрібно:

  1. Проконсультуватися з фахівцем.
  2. Підібрати відповідний режим харчування, фізичне навантаження.
  3. Перед тим як скинути зайву вагу, підготуйте організм до дієти.
  4. Провести місяць на дієті або правильному харчуванні.
  5. Продовжувати зберігати отриманий вагу, дотримуючись основ раціонального харчування.

Як схуднути за місяць на 5 кг

Якщо ви захотіли подбати про свою вагу і схуднути за місяць на 5 кг, не порушуйте основні правила:

  1. Не можна голодувати. При самостійній, неправильної голодування, жир тільки накопичується, а скинути вагу виходить за рахунок втрати м'язів з рідиною, що призводить до зневоднення. Коли ви знову почнете харчуватися, вага повернеться, а за відсутності м'язової маси зовнішній вигляд погіршиться.
  2. Не вдавайтеся до суворих дієт. Принцип той же, що з голодуванням. Організм перестане отримувати важливі речовини з вітамінами. Шкоду дієт доведено лікарями з іншими фахівцями.
  3. Проходьте повз «чарівних пігулок». Кава для тих, що худнуть, особливі ягоди або водорості не допомагають стрункішати! Не сподівайтеся схуднути за короткий час.

Програма схуднення на місяць в домашніх умовах

Схуднення за місяць - непростий процес, щоб досягти результату і скинути кілограми можливо з правильним підходом до тренувань і харчування. Складайте меню на наступний день, спираючись на сказані нижче поради. Побудуйте програму тренувань на місяць, додавши кардіо для жіросжіганія і силові вправи для побудови м'язів. В результаті поєднання харчування і фізичних навантажень, ви зрозумієте, як скинути вагу за місяць, сильно схуднувши і підтягнувши фігуру, не сідаючи на жорсткі дієти.

Вправи

При підборі вправ для схуднення за місяць робіть упор на кардионагрузки. За допомогою бігу, інтенсивних стрибків зі скакалкою швидко втрачаються і йдуть в мінус набрані кілокалорії. За бажанням додайте гімнастику або зарядку. Вони розігрівають м'язи, готуючи їх до навантажень суглоби.

Дієта

Поставтеся до свого меню серйозно. Перебудуйте його, зробивши прийом їжі раціональним. Спеціальна дієта на місяць не потрібна. Існують калькулятори і формули розрахунку кілокалорій. Скористайтесь наступними:

  1. Для дівчат 655,1 + 9,6 × маса тіла + 1,85 × зріст – 4,68 × вік;
  2. Для хлопців 66,47 + 13,75 × маса тіла + 5 × зріст – 6,74 × вік.

Від отриманого результату відніміть 20% і отримаєте добову норму калорій. У цю норму ви повинні вписуватися, але не бездумно. Є таке визначення, як БЖУ – білки, жири, вуглеводи в процентному співвідношенні 30, 20 і 50%. Знаючи свою добову потребу в кілокалоріях, легко обчислюють калорії, отримані з БЖУ. Шкідливі звички сприяють набору зайвої ваги, тому постарайтеся позбутися від них. У добу випивайте по кілька літрів води.

Меню будується наступним чином:

  1. На сніданок вибирайте складні вуглеводи і клітковину (каші з вівсяних, гречаних і рисових круп і овочів), білки (яйця і сир), чай, кава, хлібці або хліб з борошна грубого помелу. Якщо калорії, білки, жири, вуглеводи дозволяють, візьміть шматок сиру, як джерело жирів. Можна випити сік, але свіжий і натуральний без цукру, так як в покупних містяться прості вуглеводи.
  2. На другий сніданок або перекус візьміть фрукти.
  3. До обіду приготуйте м'ясо або рибу, додавши до нього картоплю чи овочі. Від солі в якості приправи відмовтеся. Замініть її спеціями.
  4. В полудень можна взяти сухофрукти, легкий йогурт або знежирені кисломолочні та молочні продукти.
  5. На вечерю - м'ясо і риба, але з меншим вмістом вуглеводів, ніж на обід.

Відео

3 простих способи схуднути за 1 місяць

Відгуки

Марія, 29З дитинства була повною дівчинкою. Півроку тому натрапила на цікаву статтю. Суть в тому, щоб витрачати більше ваги, ніж набралося з їжі, за допомогою кардионагрузок і правильного харчування, і йти в мінус, але не спалювати м'язову масу. За місяць скинула 6 кг
Катерина, 35Вирішила схуднути за короткий відрізок часу – місяць. Прибрала з раціону смажену, жирну, гостру їжу. Обмежила вживання мучного і солодкого. Стежу за калоріями, білками, жирами і вуглеводами. ЗСЖ сподобався тим, що не треба дотримуватися дієти без смачної їжі. Готую різноманітні страви. Через місяць правильного харчування скинула 4 кг
Дарина, 18Після закінчення школи вирішила зайнятися своїм тілом і увійти в нове доросле життя стрункою. При зрості 168 важила близько 69 кг. Записалася в спортзал для спортивних навантажень і зайнялася своїм харчуванням. Тренувалася пару раз в тиждень і бігала кожен вечір, також записалася в басейн. У перший місяць змогла сильно схуднути. Результат – мінус 8 кг
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!